5fc4fb2a24b6adfbe3736be6 Tala Fou - O kamupani Initoneti Saina e gaosia le BEV
Oke-29-2021

O kamupani Initoneti Saina e gaosia le BEV


I luga o le eletise eletise a Saina, e le gata o kamupani taʻavale fou e pei o Nio, Xiaopeng ma Lixiang ua amata ona taʻavale, ae faʻapea foʻi kamupani taʻavale masani e pei o le SAIC o loʻo suia malosi.Kamupani Initaneti e pei o Baidu ma Xiaomi talu ai nei na faʻasalalau a latou fuafuaga e ulufale atu i le vaega o taavale eletise atamai.

Ia Ianuari o le tausaga nei, na faʻasalalau ai e Baidu le faʻavaeina aloaia o se kamupani taʻavale atamai, e avea o se tagata gaosi taʻavale e ulufale atu i le pisinisi taʻavale.Na fai mai foi Didi o le a auai i le autau a tagata fai taavale i le lumanaʻi.I le faʻalauiloaina o oloa o le tautotogo o lenei tausaga, na faʻasalalau ai e le Taitaifono o Xiaomi Lei Jun le faʻalauiloaina o le maketi o taavale eletise atamai, ma le faʻatupeina o le $ 10 piliona i luga o le 10 tausaga.I le aso 30 o Mati, na faia ai e le Xiaomi Group se faʻasalalauga aloaia i le Hong Kong Stock Exchange, ma fai mai ua faʻamaonia e le komiti o faatonu le poloketi e teu faʻafaigaluega i totonu o le pisinisi eletise eletise.

E oʻo mai i le taimi nei, o le auala eletise eletise atamai ua lolovaia i le tele o malosiaga fou o le fausiaina o taavale.

E faigofie ona fai le BEV atamai?

- Tele tupe teufaafaigaluega, umi le gaosiga o le taamilosaga ma le tele o luitau faʻapitoa, ae o kamupani Initaneti e iai ni faʻamanuiaga i polokalama ma isi vaega.

Teugatupe tetele.I le faaopoopo atu i le maualuga o suʻesuʻega ma tau atinaʻe, o le fausiaina o se taavale e aofia ai le faʻatau, pulega, ma le faʻatauina o aseta e pei o falegaosimea.Ave le NiO Ta'avale e fai ma fa'ata'ita'iga.E tusa ai ma faʻamatalaga lautele, na faʻaalu e le NIO le 2.49 piliona yuan i le R & D ma le 3.9323 piliona yuan i luga o faʻatauga ma pulega i le 2020. E le gata i lea, e le pei o taavale masani, o le fausiaina o nofoaga eletise e manaʻomia ai foi le tele o tupe.E tusa ai ma le fuafuaga, o le a faʻalauteleina e le NIO le aofaʻi o fale eletise i le atunuʻu mai le sili atu i le 130 i le faaiuga o le 2020 i le sili atu i le 500 i le faaiuga o le 2021, ma faʻaleleia i se nofoaga eletise lona lua e sili atu le lelei ma sili atu ona mamana galuega.

Taamiloga o gaosiga umi.Nio, na faavaeina i le 2014, na tuʻuina atu lana taavale muamua ES8 i le 2018, lea na fa tausaga.E tolu tausaga na ave ai Xiaopeng e momoli lana taavale muamua G3 i le tele o gaosiga.O le taavale muamua a Ideal, Le Li One2019, na tuʻuina atu foʻi i le tele o gaosiga i le fa tausaga talu ona faʻavae le kamupani.E malamalama le tusitala mai le faaaloalo a Baidu, o le taavale muamua a Baidu atonu e manaʻomia pe a ma le 3 tausaga e maua ai le malosi.

E le gata i lea, o taavale eletise atamai e feagai foi ma luitau e pei o le vaivai o le tomai faʻafouina tekonolosi, faiga faʻamautinoaga lelei e tatau ona faʻaleleia, le lava le fausiaina o atinaʻe, ma le faʻateleina o tauvaga maketi.

E le faigofie le faia o se taavale, ae o kamupani Initaneti e manatu latou te i ai se "manuia faʻapitoa" i taavale eletise atamai, ma tuʻuina atu ia i latou le lototele e taumafai ai.Fai mai Baidu, Baidu o loʻo i ai se tekinolosi faʻanatura atoatoa i le siʻosiʻomaga polokalama, ina ia mafai ai ona sili atu le faʻaogaina o tatou tekinolosi ma polokalama faʻapitoa.Lei jun talitonu o Xiaomi o loʻo i ai le poto masani sili ona tamaoaiga a le alamanuia i polokalama faʻapipiʻi ma meafaigaluega, o se numera tele o faʻaputuga tekinolosi autu, o le alamanuia sili ona tele ma sili ona fesoʻotaʻi ma le atamai faʻanatura faʻanatura, faʻapea foʻi ma le lava tupe faʻaagaga, mo le gaosiga o taavale, Xiaomi e matua tele lava. aoga tulaga ese taua.

Aisea ua oso ai kamupani Initaneti i le gaosiga o taavale eletise?

- Faʻatasi ai ma le malosi o le atinaʻe, faʻamoemoe lautele maketi ma lagolago malosi faiga faʻavae, e manatu le tele o atinaʻe e avea ma ata sili ona tele i le isi sefulu tausaga.

Ma susunu tupe, e umi le taamilosaga, aisea ua faanatinati ai faleoloa tetele i luga ole Initaneti ilepisinisi?

Tulaga lelei o le atinaʻe - E oʻo atu i le 2020, o le gaosiga o Saina ma le faʻatau atu o taʻavale malosi fou ua tulaga muamua i le lalolagi mo le ono tausaga sosoo, faʻatasi ai ma faʻatauga faʻaopoopo e sili atu i le 5.5 miliona iunite.Mai Ianuari ia Mati i le tausaga nei, o le gaosiga ma le faʻatau atu o taavale fou malosi na oʻo atu i le 533,000 iunite ma le 515,000 iunite, faʻatupu 3.2 taimi ma le 2.8 taimi i lea tausaga ma lea tausaga, ma o le faʻatauga na maualuga fou.Saina Association of Automobile Manufacturers vavalo o le gaosiga ma le faʻatauina o taavale malosi fou e faʻamoemoe e sili atu i le 1.8 miliona iunite i lenei tausaga, ma o le a faʻaauau pea le malosi o le atinaʻe.

Vaaiga lautele o maketi - O le Fuafuaga Atinaʻeina o Atinaʻe Taʻavale Fou (2021-2035) na tuʻuina atu e le Ofisa Sili o le Fono a le Setete o Saina e faʻatatau i le 2025, o le faʻatauga o taavale fou e tatau ona oʻo atu i le 20% o le aofaʻi o faʻatauga o le taavale fou.E oʻo atu i le 2020, o le faʻaogaina o maketi o taavale fou malosi i Saina e naʻo le 5.8%, e tusa ai ma le Federation.Mai ia Ianuari ia Mati i lenei tausaga, o le maketi o le faʻaogaina o taavale fou malosi e 8.6%, lea e sili atu le maualuga nai lo le 2020, ae o loʻo i ai pea se avanoa e ausia ai le faʻamoemoe o le 20%.

Fa'aopoopo faiga fa'avae lagolago - I le tausaga na te'a nei, na fa'alautele manino ai e le Matagaluega o Tupe a Saina ma matagaluega fa'atatau i le fa'atauga o le fa'atauga mo ta'avale malosi fou se'ia o'o i le fa'ai'uga o le 2022. E le gata i lea, o le fausiaina o aseta e pei o le fa'aputuina o pou ua maua fo'i le lagolago malosi.I tausaga talu ai nei, na tuʻuina atu ai se faʻasologa o faiga faʻavae lagolago, e aofia ai faʻailoga tau tupe ma fesoasoani, tau faʻamuamua mo le faʻaaogaina o le eletise, ma le vaavaaiga o le fausiaina ma le faʻaogaina o fale, fausia se faiga faʻavae lagolago mo le fausiaina ma le atinaʻeina o fale faʻapipiʻi.E oʻo atu i le faaiuga o le 2020, ua oʻo i le 807,300 le aofaʻi o faʻamaumauga a tagata lautele i Saina.

Fa'ato'a fa'atauga fa'atauga - Ave Shanghai Lianji New Energy Technology Co., LTD e fai ma fa'ata'ita'iga, o fa'aputuga fa'aputuga a le aiga o Lianji ma isi oloa fa'atauina ua fa'atusalia i le SAIC Volkswagen, Geely, Toyota, Dongfeng Nissan ma isi pisinisi tau ta'avale, fa'atasi ai ma uta fa'aletausaga o fa'atauga a le aiga. faaputuga e oo atu i le 100,000 seti.I le taimi lava e tasi, o loʻo tuʻuina atu ai masini faʻapipiʻi atamai ma faiga faʻavae mo le lisiina o kamupani e tuʻuina atu auaunaga ma faʻapitoa ma faʻapitoa faʻatonuga faʻatonuga lautele fofo mo le faʻatonuina o tagata faʻatautaia e faʻafeiloaʻi ai manaʻoga o le faʻatauina ma le faʻaogaina o manaʻoga o tagata faʻatau eseese i le laina eletise fou.

"O taavale eletise atamai o le auala sili ona lautele o le atinaʻeina i le isi sefulu tausaga.O latou o se vaega taua o le atamai si'osi'omaga.E na o le pau lea o le auala mo Xiaomi e faʻaauau ai ona faʻataunuʻuina lana misiona ma faʻafetaui manaʻoga o tagata mo se olaga sili atu i tekinolosi.Fai mai Lei jun.
Fai mai Baidu: "Matou te talitonu o le taʻavale atamai o se tasi lea o auala taua mo AI tekinolosi e oʻo atu ai i le eleele ma manuia ai le sosaiete, ma o loʻo i ai se avanoa lautele mo tau faʻapisinisi."


Taimi meli: Oke-29-2021

Auina mai lau savali ia i matou: