5fc4fb2a24b6adfbe3736be6 FAQ - Sichuan Injet New Energy Co., Ltd

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Pituduh pikeun Operator:

Naon ari OCPP?

Open Charge Point Protocol (OCPP) ngan saukur protokol komunikasi anu digunakeun pikeun komunikasi antara stasiun ngecas jaringan sareng sistem manajemen jaringan, stasiun ngecas bakal nyambung sareng server sistem manajemen jaringan ku cara ngagunakeun protokol komunikasi anu sami.OCPP ditetepkeun ku grup informal anu katelah Open Charge Alliance (OCA) anu dipimpin ku dua perusahaan ti Walanda.Ayeuna aya 2 vérsi OCPP 1.6 sareng 2.0.1 sayogi.Weeyu ayeuna ogé tiasa nyayogikeun stasiun ngecas ngadukung OCPP.

Kumaha stasiun ngecas kami nyambung sareng APP anjeun?

Kusabab stasiun ngecas sareng sistem manajemen jaringan (aplikasi anjeun) kedah komunikasi ngaliwatan OCPP, janten stasiun ngecas kami bakal nyambung sareng server sentral aplikasi anjeun, dikembangkeun dumasar kana versi OCPP anu sami.Anjeun ngan ngirim kami hiji URL ti server, lajeng komunikasi bakal dilakukeun.

Laju ngecas tina tingkat anu béda tina stasiun ngecas?

Nilai énergi ngecas per jam konsisten sareng nilai anu langkung alit antara kakuatan stasiun ngecas sareng carjer onboard.

Contona, stasiun ngecas 7kW sareng carjer onboard 6.6kW sacara téoritis tiasa ngecas EV kalayan énergi kakuatan 6.6 kWh dina sajam.

Kumaha kuring masang stasiun ngecas?

Upami tempat parkir anjeun caket sareng témbok atanapi pilar, anjeun tiasa mésér stasiun ngecas témbok-dipasang sareng pasang kana témbok.Atanapi anjeun tiasa mésér stasiun ngecas sareng asesoris anu dipasang di lantai.

Dupi abdi tiasa mesen sareng ngoperasikeun sababaraha stasiun ngecas pikeun bisnis?

Sumuhun.Pikeun stasiun ngecas komérsial, pilihan lokasi téh geulis penting.Mangga wartosan kami rencana komérsial anjeun, urang bisa nyadiakeun rojongan teknis profésional pikeun anjeun bisnis.

Naon anu kuring kedah laksanakeun pikeun ngamimitian bisnis stasiun ngecas kuring?

Mimiti, anjeun tiasa mendakan tempat parkir anu cocog pikeun masang stasiun ngecas sareng catu daya anu cekap.Kadua, anjeun tiasa ngawangun server sentral sareng APP anjeun, dikembangkeun dumasar kana versi OCPP anu sami.Teras anjeun tiasa ngawartosan rencana anjeun, kami bakal dilayanan anjeun

Dupi abdi tiasa nyabut fungsi kartu RFID?

Sumuhun.Kami ngagaduhan desain khusus pikeun palanggan anu henteu peryogi fungsi RFID ieu, nalika anjeun ngecas di bumi, sareng jalma sanés tiasa ngaksés stasiun ngecas anjeun, henteu kedah ngagaduhan fungsi sapertos kitu.Upami anjeun mésér stasiun ngecas kalayan fungsi RFID, anjeun ogé tiasa nyaluyukeun data pikeun ngalarang fungsi RFID, ku kituna stasiun ngecas tiasa otomatis janten plug & play..

Jenis konektor stasiun ngecas gancang?
AC konektor stasiun ngecas

US standar: Tipe 1 (SAE J1772)

Standar EU: IEC 62196-2, Tipe 2

 FAQ (1)

FAQ (1) 

Panyambung stasiun ngecas DC

Jepangstandar: CHAdeMO

US standar:

Tipe 1 (CCS1)

Standar EU:

Tipe 2 (CCS2)

 FAQ (1)

 FAQ (1)

 FAQ (1)
Pangrojong naon anu kuring kéngingkeun ti anjeun?

Sakali anjeun gaduh patarosan ngeunaan ngecas EV, mangga hayu urang nyaho iraha wae, urang bisa nyadiakeun rojongan teknis profésional sarta produk unggulan.Salaku tambahan, kami ogé tiasa masihan anjeun sababaraha saran komérsial ngeunaan kumaha ngamimitian usaha dumasar kana pangalaman anu tos aya.

Naha urang ngan ukur mésér komponén ti anjeun?Kuring bakal ngumpul ku sorangan.

Sumuhun.Upami Anjeun gaduh insinyur listrik profésional sarta cukup assembly sarta aréa test, urang bisa nyadiakeun pituduh teknis pikeun ngumpul stasiun ngecas jeung nguji gancang.Upami anjeun teu gaduh insinyur profésional, kami ogé tiasa nyayogikeun jasa pelatihan téknis kalayan biaya anu lumayan.

Dupi abdi tiasa ngaropea desain stasiun ngecas?

Sumuhun.Kami nyayogikeun jasa OEM / ODM profésional, palanggan ngan ukur kedah nyebatkeun syaratna, urang tiasa ngabahas detil anu disaluyukeun.Biasana, LOGO, warna, penampilan, sambungan internét, sareng fungsi ngecas tiasa disaluyukeun.

Pituduh pikeun pamaké tungtung:

Kumaha kuring ngecas mobil kuring?

Parkir mobil listrik kana tempatna, mareuman mesin, teras nempatkeun mobil dina ngerem;

Cabut adaptor ngecas, teras pasang adaptor kana stop kontak ngecas;

Pikeun stasiun ngecas "colokan-na-muatan", éta bakal otomatis asup kana prosés ngecas;pikeun stasiun ngecas "gesek kartu-dikawasa", eta perlu kartu gesek pikeun ngamimitian;pikeun stasiun ngecas APP-dikawasa, éta perlu beroperasi handphone pikeun ngamimitian.

Naon anu kudu dilakukeun upami kuring henteu tiasa narik bedil anu ngecas?

Pikeun AC EVSE, biasana kusabab kendaraan dikonci, pencét tombol muka konci konci kendaraan sareng adaptorna tiasa ditarik kaluar;

Pikeun DC EVSE, sacara umum, aya liang leutik dina posisi handapeun cecekelan bedil ngecas, anu tiasa dikonci ku cara nyelapkeun sareng narik kawat beusi.Lamun tetep teu bisa muka konci, mangga ngahubungan staf stasiun ngecas.

Kumaha kuring milih jinis stasiun ngecas?

Upami anjeun kedah ngecas EV anjeun iraha waé sareng dimana waé, mangga mésér pangecas portabel anu tiasa disaluyukeun kakuatan, anu tiasa disimpen dina boot mobil anjeun.

Upami Anjeun gaduh spasi parkir pribadi, mangga meuli wallbox atawa floor dipasang stasiun ngecas.

Sabaraha jauh abdi tiasa ngajalankeun EV kuring dina muatan tunggal?

Kisaran nyetir EV aya hubunganana sareng énergi daya batre.Sacara umum, batré 1 kwh tiasa ngajalankeun 5-10km.

Naha kuring peryogi stasiun ngecas?

Upami Anjeun gaduh EV sorangan sarta spasi parkir pribadi, kami nyarankeun pisan nu meuli stasiun ngecas, anjeun bakal ngahemat loba waragad ngecas.

Sabaraha lami kanggo ngecas EV kuring?

 FAQ6

Dimana abdi tiasa ngecas EVs abdi?

Unduh APP ngecas EV, tuturkeun peta anu nunjukkeun APP, anjeun tiasa mendakan stasiun ngecas pangcaketna.


Kirim pesen anjeun ka kami: