5fc4fb2a24b6adfbe3736be6 Pyetjet e shpeshta - Sichuan Injet New Energy Co., Ltd

FAQ

PYETJE TË SHPESHTA

Udhëzues për operatorët:

Çfarë është OCPP?

Open Charge Point Protocol (OCPP) është thjesht një protokoll komunikimi që përdoret për të komunikuar midis një stacioni karikimi në rrjet dhe një sistemi të menaxhimit të rrjetit, stacioni i karikimit do të lidhet me serverin e sistemit të menaxhimit të rrjetit duke përdorur të njëjtin protokoll komunikimi.OCPP u përcaktua nga një grup joformal i njohur si Aleanca e Ngarkimit të Hapur (OCA) e udhëhequr nga dy kompani nga Holanda.Tani ekzistojnë 2 versione të OCPP 1.6 dhe 2.0.1.Weeyu tani mund të ofrojë gjithashtu stacionet e karikimit që mbështesin OCPP.

Si lidhet stacioni ynë i karikimit me APP-në tuaj?

Ndërsa stacioni i karikimit dhe sistemi i menaxhimit të rrjetit (aplikacioni juaj) do të komunikojnë përmes OCPP, kështu stacioni ynë i karikimit do të lidhet me serverin qendror të aplikacionit tuaj, i zhvilluar bazuar në të njëjtin version OCPP.Thjesht na dërgoni një URL të serverit, atëherë komunikimi do të bëhet.

Shpejtësia e karikimit të niveleve të ndryshme të stacioneve të karikimit?

Vlera e energjisë e karikimit për orë është në përputhje me vlerën më të vogël midis fuqisë së stacionit të karikimit dhe karikuesit në bord.

Për shembull, një stacion karikimi 7 kW dhe një karikues në bord 6,6 kW mund të karikojnë teorikisht një EV me energji 6,6 kWh në një orë.

Si të instaloj stacionet e karikimit?

Nëse hapësira juaj e parkimit është afër një muri ose shtylle, mund të blini stacion karikimi të montuar në mur dhe ta instaloni në mur.Ose mund të blini një stacion karikimi me aksesorë të montuar në dysheme.

A mund të porosis dhe të përdor stacione të shumta karikimi për biznes?

Po.Për stacionin e karikimit komercial, zgjedhja e vendndodhjes është shumë e rëndësishme.Ju lutemi na informoni planin tuaj tregtar, ne mund të ofrojmë mbështetje teknike profesionale për biznesin tuaj.

Çfarë duhet të bëj së pari për të filluar biznesin e stacioneve të karikimit?

Së pari, mund të gjeni një parking të përshtatshëm për instalimin e stacioneve të karikimit dhe një furnizim me energji elektrike me kapacitet të mjaftueshëm.Së dyti, ju mund të ndërtoni serverin tuaj qendror dhe APP, të zhvilluara bazuar në të njëjtin version OCPP.Atëherë mund të na tregoni planin tuaj, ne do të jemi në shërbimin tuaj

A mund ta heq funksionin e kartës RFID?

Po.Ne kemi dizajnin special për klientët që nuk kanë nevojë për këtë funksion RFID, kur jeni duke karikuar në shtëpi, dhe njerëzit e tjerë nuk mund të hyjnë në stacionin tuaj të karikimit, nuk ka nevojë të kenë një funksion të tillë.Nëse keni blerë një stacion karikimi me funksion RFID, gjithashtu mund të rregulloni të dhënat për të ndaluar funksionin RFID, në mënyrë që stacioni i karikimit të mund të bëhet automatikisht plug & play.

Llojet e lidhësve të stacionit të karikimit të shpejtë?
AC lidhës i stacionit të karikimit

UStandardi S: Lloji 1 (SAE J1772)

Standardi i BE-së: IEC 62196-2, Lloji 2

 FAQ (1)

FAQ (1) 

Lidhës i stacionit të karikimit DC

Japoniastandard: CHAdeMO

UStandardi S:

Lloji 1 (CCS1)

Standardi i BE-së:

Lloji 2 (CCS2)

 FAQ (1)

 FAQ (1)

 FAQ (1)
Çfarë mbështetje mund të marr nga ju?

Pasi të keni pyetje në lidhje me karikimin e EV, ju lutemi na njoftoni në çdo kohë, ne mund të ofrojmë mbështetje teknike profesionale dhe produkte të shkëlqyera.Përveç kësaj, ne gjithashtu mund t'ju japim disa këshilla komerciale se si të filloni biznesin bazuar në përvojën tonë ekzistuese.

A mund t'i blejmë vetëm komponentët nga ju?Unë do të mblidhem vetë.

Po.Nëse keni inxhinier profesional elektrik dhe zonë të mjaftueshme montimi dhe testimi, ne mund të ofrojmë udhëzues teknik për të montuar stacionin e karikimit dhe për të testuar me shpejtësi.Nëse nuk keni inxhinier profesionist, ne gjithashtu mund të ofrojmë shërbimin e trajnimit teknik me kosto të arsyeshme.

A mund të personalizoj dizajnin e stacioneve të karikimit?

Po.Ne ofrojmë shërbim profesional OEM/ODM, klienti duhet vetëm të përmendë kërkesën e tij, ne mund të diskutojmë detajet e personalizuara.Normalisht, LOGO, ngjyra, pamja, lidhja me internetin dhe funksioni i karikimit mund të personalizohen.

Udhëzues për përdoruesit përfundimtarë:

Si t'i karikoj makinat e mia?

Parkoni makinën elektrike në vend, fikni motorin dhe vendoseni makinën në frenim.

Hiqeni përshtatësin e karikimit dhe futeni përshtatësin në prizën e karikimit;

Për stacionin e karikimit "plug-and-charge", ai automatikisht do të hyjë në procesin e karikimit;për stacionin e karikimit "të kontrolluar nga karta rrëshqitëse", duhet të rrëshqasë kartën për të nisur;për stacionin e karikimit të kontrolluar nga APP, duhet të përdorë telefonin celular për të nisur.

Çfarë duhet të bëj nëse nuk mund të nxjerr armët karikuese?

Për AC EVSE, zakonisht për shkak se automjeti është i kyçur, shtypni butonin e zhbllokimit të çelësit të automjetit dhe përshtatësi mund të tërhiqet;

Për DC EVSE, në përgjithësi, ka një vrimë të vogël në një pozicion nën dorezën e armës së karikimit, e cila mund të zhbllokohet duke futur dhe tërhequr telin e hekurit.Nëse ende nuk mund ta zhbllokoni, ju lutemi kontaktoni stafin e stacionit të karikimit.

Si mund të zgjedh llojin e stacioneve të karikimit?

Nëse keni nevojë të karikoni EV-në tuaj në çdo kohë dhe kudo, ju lutemi blini karikuesin portativ të rregullueshëm me energji elektrike, i cili mund të vendoset në bagazhin e makinës suaj.

Nëse keni vend parkimi personal, ju lutemi blini një kuti muri ose stacion karikimi të montuar në dysheme.

Sa larg mund ta ngas EV-në time me një karikim të vetëm?

Gama e drejtimit të EV lidhet me energjinë e fuqisë së baterisë.Në përgjithësi, 1 kwh bateri mund të përzënë 5-10 km.

Pse më duhet një stacion karikimi?

Nëse keni EV-në tuaj dhe hapësirën e parkimit personal, ju rekomandojmë fuqimisht të blini një stacion karikimi, do të kurseni shumë kostot e karikimit.

Sa kohë duhet për të karikuar EV-në time?

 FAQ6

Ku mund t'i karikoj EV-të e mia?

Shkarkoni një APP për karikimin e EV, ndiqni hartën e treguar të APP, mund të gjeni stacionin më të afërt të karikimit.


Na dërgoni mesazhin tuaj: