5fc4fb2a24b6adfbe3736be6 Palayanan - Sichuan Injet New Energy Co., Ltd

Service

Kami ngagaduhan 4 prosedur jasa standar pikeun unggal palanggan, saderhana sareng dipercaya, pikeun ngabéréskeun hariwang anjeun.

Service Consulted Presale

Palayanan Aftersale

Kami nyayogikeun jasa konsultasi presales kualitas, ngabantosan ngabersihkeun kabutuhan anjeun sareng nyayogikeun solusi ngecas turnkey.Kami teras-terasan ngadangukeun sora palanggan sareng ngajelaskeun sarat anu jero sareng saleresna.

_DSC8899

24 jam * 7 dinten, insinyur kami siaga pikeun nyayogikeun jasa jarak jauh telepon, upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi masalah, insinyur kami bakal masihan solusi dina 1 jam.

现场服务

Service Pelatihan

Service Callback

Pikeun unggal klien, kami nyayogikeun jasa pelatihan téknis kalebet pelatihan operasi sareng pelatihan pangropéa ngaliwatan sagala jinis metode numutkeun kabutuhan konsumén.

_DSC8815

Insinyur kami bakal ngawaskeun kinerja stasiun ngecas sakali nyambung ka internét, upami aya kaayaan anu teu biasa, insinyur kami bakal ngawartosan sareng ngawaskeun pikeun ngabéréskeun sareng ngalereskeunana.Manajer penjualan ekslusif, manajer produksi bakal nyayogikeun jasa callback sareng jasa ngalacak kualitas.

检测

Kirim pesen anjeun ka kami: