5fc4fb2a24b6adfbe3736be6 Услуга - Sichuan Injet New Energy Co., Ltd

Сервис

Имаме 4 стандардни сервисни процедури за секој клиент, едноставни и сигурни, за да ги решиме вашите грижи.

Консултирана услуга за претпродажба

Понпродажна услуга

Обезбедуваме квалитетна консултативна услуга пред продажба, помагаме во расчистување на вашите барања и обезбедуваме решенија за полнење клуч на рака.Ние секогаш го слушаме гласот на клиентите и ги разјаснуваме вашите длабоки и вистински барања.

_DSC8899

24 часа * 7 дена, нашиот инженер е на подготвеност за да обезбеди телефонска далечинска услуга, ако имате какво било прашање или проблем, нашиот инженер ќе даде решение во рок од 1 час.

现场服务

Служба за обука

Услуга за повратен повик

За секој клиент, обезбедуваме услуга за техничка обука, вклучувајќи обука за работа и обука за одржување преку сите видови методи според потребите на клиентите.

_DSC8815

Нашиот инженер ќе ги следи перформансите на станицата за полнење откако ќе се поврзе на интернет, доколку има некоја невообичаена ситуација, нашиот инженер ќе информира и води да ја реши и поправи.Ексклузивен менаџер за продажба, менаџер за производство ќе обезбеди услуга за повратен повик и квалитетна услуга за следење.

检测

Испратете ни ја вашата порака: