Shërbimi - Sichuan Wenyu Electric Co., Ltd.

Shërbimi

Ne kemi 4 procedura standarde të shërbimit për çdo klient, të thjeshtë dhe të besueshëm, për të zgjidhur shqetësimet tuaja.

_DSC8899

1. Shërbimi i Konsultuar me Parashikim

Ne ofrojmë shërbime të konsultuara me çmime paraprake cilësore, ndihmojmë në pastrimin e kërkesave tuaja dhe ofrojmë zgjidhje të karikimit të gardianit. Ne gjithmonë dëgjojmë zërin e prerësve dhe e bëjmë të qartë kërkesën tuaj të thellë dhe aktuale.

2. Shërbimi i shitjes pas shitjes

24 orë * 7 ditë, inxhinierët tanë janë në gatishmëri për të siguruar shërbimin në distancë telefonike, nëse keni ndonjë pyetje ose problem, inxhinieri ynë do t'ju japë zgjidhje brenda 1 ore. 

现场服务
_DSC8815

3. Shërbimi i Trajnimit

Për secilin klient, ne ofrojmë shërbimin e trajnimit teknik, duke përfshirë trajnimin e funksionimit dhe trajnimin e mirëmbajtjes përmes të gjitha llojeve të metodave sipas nevojës së klientëve.  

4. Shërbimi i kthimit të telefonatës

Inxhinieri ynë do të monitorojë performancën e stacionit të karikimit pasi të jetë lidhur në internet, nëse ekziston ndonjë situatë e pazakontë, inxhinieri ynë do të informojë dhe udhëzojë për ta zgjidhur dhe rregulluar atë. Menaxheri ekskluziv i shitjeve, menaxheri i prodhimit do të ofrojë shërbimin e kthimit të thirrjes dhe shërbimin e gjetjes së cilësisë. 

检测

Na dërgoni mesazhin tuaj: