LAIN | Stasiun Ngecas Kandaraan Listrik (EV) - weeyu

1996

Pangalaman 24 Taun

Pangalaman suksés

Weiyu Electric, mangrupikeun cabang perusahaan milik perusahaan didaptarkeun (Kode Saham: 300820) -Sichuan Injet Electric Co., Ltd, didirikeun taun 1996.

Didirikeun taun 2016, WEEYU mangrupikeun mérek "EVSE" (Alat Listrik Kendaraan Listrik) tina Sichuan Weiyu Electric Co., Ltd., anu didédikasikeun pikeun inovasi, kualitas, sareng reliabilitas dina industri industri énergi. Kalayan usaha teras-terasan ti R & D Profesional sareng Tim Penjualan & Jasa, Weiyu Electric parantos sanggup ngadamel sagala rupi stasiun muatan EV sareng nyayogikeun solusi anu lengkep pikeun klien. OEM & ODM atanapi rékayasa aplikasi bantosan ogé sayogi.

Dimana anjeun badé masang stasiun muatan?

Di bumi, di tempat damel, atanapi di tempat-tempat umum, stasiun muatan EV kami didesain kanggo mobil-mobil luar angkasa anu diparkir ku halteu gancang

Kasus suksés

Kami parantos ngalaman tim téknis pikeun nyayogikeun solusi propésional.

Kegiatan Sichuan Weiyu Electric Wallbox has been listed in KfW 440

Sichuan Weiyu Electric Wallbox parantos didaptarkeun di KfW 440

"Sichuan Weiyu Electric Wallbox parantos didaptarkeun di KfW 440." KFW 440 kanggo subsidi 900 Euro ...

DIAJAR DEUI
21-03-19
Kegiatan 91.3% public charging stations in China are running by 9 operators only

91,3% stasiun muatan umum di Cina dijalankeun ku 9 operator hungkul

"Pasar aya dina tangan minoritas" Kusabab stasiun muatan janten salah sahiji "Proyéktur infrastruktur Cina Anyar", industri stasiun muatanana panas pisan ...

DIAJAR DEUI
21-01-21
  • CAR LOGO

Kirim pesen anjeun ka kami: