СЕКОГАШ. | Станици за полнење електрично возило (ЕВ) - weeyu

1996

24 годишно искуство

Искуства за успех

Веију Електрик, е во целосна сопственост на подружница на котирана компанија (Код на акции: 300820) - Сичуан Инџет Електрик Ко., Основана во 1996 година.

Основана во 2016 година, WEEYU е бренд „EVSE“ (опрема за снабдување со електрични возила) на Sichuan Weiyu Electric Co., Ltd., кој се посвети на иновациите, квалитетот и сигурноста во областите на енергетската индустрија. Со континуиран напор на професионалниот тим за истражување и развој и продажба и сервис, Weiyu Electric веќе е способен да произведува секаков вид станици за полнење EV и да им обезбедува на клиентите комплетно решение за полнење. OEM & ODM или помош за инженерска апликација се исто така достапни.

Каде сакате да инсталирате станици за полнење?

Дома, на работа или на јавни локации, нашите станици за полнење ЕВ се наменети за сите вселенски автомобили да се паркираат за брзо запирање

Успешни случаи

Имаме искусни технички тимови за да обезбедиме професионални решенија.

Активност Sichuan Weiyu Electric Wallbox has been listed in KfW 440

Sichuan Weiyu Electric Wallbox е наведен во KfW 440

„Sichuan Weiyu Electric Wallbox е наведен во KfW 440“. KFW 440 за субвенција од 900 евра ...

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
21-03-19
Активност 91.3% public charging stations in China are running by 9 operators only

91,3% јавни станици за полнење во Кина работат само од 9 оператори

„Пазарот е во рацете на малцинството“ Бидејќи станиците за полнење стануваат еден од „Кина нова инфраструктурна програма“, индустријата за станици за полнење е многу жешка и ...

НАУЧИ ПОВЕЌЕ
21-01-21
  • CAR LOGO

Испратете ни ја пораката до нас: