EVSE | Stacionet e karikimit të automjeteve elektrike (EV) - weeyu

1996

Përvojë 24 vjeçare

Përvojat e Suksesit

Weiyu Electric, është filiali në pronësi të plotë të një kompanie të listuar (Kodi Stock: 300820) -Sichuan Injet Electric Co, Ltd, themeluar në 1996.

E themeluar në vitin 2016, WEEYU është një markë "EVSE" (Pajisjet e Furnizimit me Automjete Elektrike) të Sichuan Weiyu Electric Co., Ltd., i cili iu përkushtua inovacionit, cilësisë dhe besueshmërisë në fushat e industrisë së energjisë. Me përpjekje të vazhdueshme të ekipit profesional të R&D dhe Shitjes dhe Shërbimit, Weiyu Electric tashmë është i aftë të prodhojë të gjitha llojet e stacioneve të karikimit EV dhe t'u ofrojë klientëve një zgjidhje të plotë të karikimit. OEM & ODM ose ndihma e aplikimit inxhinierik janë gjithashtu në dispozicion.

Ku doni të instaloni stacione karikimi?

Në shtëpi, në punë ose në vende publike, stacionet tona të karikimit EV janë të dizajnuara për çdo hapësirë ​​që makinat parkohen për një ndalesë të shpejtë

Rastet e Suksesshme

Ne kemi provuar ekipe teknike për të ofruar zgjidhje profesionale.

Aktiviteti Sichuan Weiyu Electric Wallbox has been listed in KfW 440

Sichuan Weiyu Electric Wallbox është renditur në KfW 440

"Sichuan Weiyu Electric Wallbox është renditur në KfW 440." KFW 440 për 900 Euro Subvencion ...

MËSO MË SHUMË
21-03-19
Aktiviteti 91.3% public charging stations in China are running by 9 operators only

91.3% stacione të karikimit publik në Kinë funksionojnë vetëm nga 9 operatorë

"Tregu është në duart e pakicave" Meqenëse stacionet e karikimit bëhen një nga "Projekti i ri i infrastrukturës Kinë", industria e stacioneve të karikimit është shumë e nxehtë ...

MËSO MË SHUMË
21-01-21
  • CAR LOGO

Na dërgoni mesazhin tuaj: