LAIN | Stasiun Pengisian Kendaraan Listrik (EV) - weeyu

1996

Pengalaman 24 Taun

Pengalaman Sukses

Weiyu Electric, yaiku anak perusahaan saka perusahaan sing nduwe dhaptar (Kode Saham: 300820) -Sichuan Injet Electric Co., Ltd, didegake ing taun 1996.

Didirikan ing 2016, WEEYU minangka merek "EVSE" (Peralatan Penyediaan Kendaraan Listrik) saka Sichuan Weiyu Electric Co., Ltd., sing khusus kanggo inovasi, kualitas, lan linuwih ing bidang industri energi. Kanthi upaya terus-terusan saka tim profesional R&D lan Sales & Service, Weiyu Electric wis bisa nggawe kabeh jinis stasiun pengisian daya EV lan menehi solusi ngisi lengkap marang klien. OEM & ODM utawa bantuan aplikasi rekayasa uga kasedhiya.

Ngendi sampeyan pengin nginstal stasiun pengisian daya?

Ing omah, ing kantor, utawa ing lokasi umum, stasiun pengisian daya EV kita dirancang kanggo mobil antariksa apa wae sing diparkir supaya mandheg kanthi cepet

Kasus Sukses

Kita wis ngalami tim teknis kanggo menehi solusi profesional.

Kagiyatan Sichuan Weiyu Electric Wallbox has been listed in KfW 440

Sichuan Weiyu Electric Wallbox wis didhaptar ing KfW 440

"Sichuan Weiyu Electric Wallbox wis kacathet ing KfW 440." KFW 440 kanggo 900 Euros Subsidi ...

Sinau Liyane
21-03-19
Kagiyatan 91.3% public charging stations in China are running by 9 operators only

91,3% stasiun pengisian daya umum ing China mung dikelola dening 9 operator

"Pasar ana ing tangan minoritas" Wiwit stasiun pengisian daya dadi salah sawijining "Proyek infrastruktur Anyar China", industri stasiun pengisian daya pancen ...

Sinau Liyane
21-01-21
  • CAR LOGO

Kirim pesen menyang kita: