5fc4fb2a24b6adfbe3736be6 Tala Fou - Le Avanoa ma Lu'itau i le 'China New Infrastructure' mo Sichuan Charging Station Enterprises
Setema-09-2020

Le Avanoa ma Lu'itau i 'Saina New Atina'e' mo Sichuan Charging Station Enterprises


Aokuso 3rd, 2020, o le "Saina Charging Facilities Construction And Operation Symposium" na faʻataunuʻuina manuia i le Baiyue Hilton Hotel i Chengdu.O lenei fonotaga e talimalo ai Chengdu New Energy Automobile Industry Promotion Association ma EV smatou, fa'amaopoopo e Chengdu Green atamai Network ta'avale Alamanuia Ecosystem Alliance.Sa i ai le lagolago ma faatonuga a Chengdu Bureau of Economy and Information Technology.O le faʻatonu faʻatau Mr. Wu sa i ai se lauga e uiga i "le Avanoa ma le Luʻitau i le New Infrastructure for Sichuan Charging Station Enterprises".

Na saunoa Mr.Wu

Muamua, na ia suʻesuʻeina le atinaʻeina o tulaga tau pisinisi a Sichuan, o le numera o le faʻatauina o pisinisi i Sichuan e matua itiiti lava, ma le maualalo o sea maketi, o lea e matua gafatia ai le maketi.Ae ui i lea, ona o le le lava o le faʻapipiʻiina o faʻaputuga faʻapipiʻi filifili, maualuga le gaosiga o tau ma le le lava o ana lava tekonolosi autu, o lea o le tele o Sichuan faʻapipiʻiina pisinisi o loʻo i ai i le tulaga o le gau, e oʻo lava i le gau tele.I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai foʻi se tauvaga faʻatauvaʻa maualalo i totonu o le alamanuia, lea e mafua ai le ola faigata o le faʻaputuina o pisinisi.Fai mai a ia, i le lumanaʻi, o le tauvaga i le va o pisinisi faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le a sili atu ona malosi, mai le oloa, tekinolosi, auaunaga ma isi vaega o le malosi atoatoa o le tauvaga, ma mulimuli ane naʻo le atinaʻe e faʻamalieina ai le "gafatia i totonu" e manumalo ai. maketi.

Fa'afitauli autu o le alamanuia

Na ta’ua e le Faatonu Sili Mr. Wu, “O le tau o meafaitino a pisinisi a Sichuan e sili atu le maualuga nai lo kamupani i le gataifale.O vaega u'amea na gaosia e le kamupani Shenzhen o lo'o lafo i le fale fa'apotopotoga i Chengdu, o le tau fa'atasi ma le tau o uta e maualalo pea nai lo le tau o le fale gaosi oloa o vaega u'amea o pisinisi a Sichuan.

molia


Taimi meli: Sep-09-2020

Auina mai lau savali ia i matou: