Warta - Wenchuan County Yanmenguan area jasa stasiun muatan DC dioperasikeun
Sep-07-2021

Wenchuan County Yanmenguan area jasa DC ngecas stasiun dilebetkeun kana operasi


Tanggal 1 Séptémber 2021, stasiun muatan di Area Pelayanan Komprehensif Yanmenguan di Wenchuan County dioperasikeun, anu mangrupikeun stasion muatan anu munggaran didamel sareng dioperasikeun ku Aba Power Supply Company of State Grid of China. Stasiun ngecas gaduh 5 titik pangisian daya DC, masing-masing dilengkepan 2 gun muatan kalayan kakuatan kaluaran dipeunteun 120kW (kaluaran 60kW unggal gun), anu tiasa nyayogikeun jasa muatan pikeun 10 kandaraan listrik dina waktos anu sami. Lima titik pengisian gancang sadayana dihasilkeun ku Sichuan Wei Yu Grup (Weeyu) dina bentuk ODM pikeun Aba Power Supply Company of State Grid Corporation of China.

阿坝充电站2

"Éta tiasa ngecas dua kWh per menit, sareng ngan ukur peryogi sakitar 25 menit kanggo mobil kanggo ngeusi 50 kWh, anu masih épisién pisan." Mr. Deng Chuanjiang, wakil umum manajer State Grid Aba Power Supply Company, ngenalkeun yén parantosan sareng operasi stasiun pangisian daya di daérah jasa komprehensif Yanmenguan ngeureunkeun riwayat henteu aya gugusan stasiun pengisian gancang di Prefektur Aba, sareng sacara efektif méréskeun masalah ngecas gancang kanggo nu gaduh énergi énggal.

Peryogi disebatkeun yén Wenchuan County perenahna di daérah luhurna kalayan luhurna 3160 méter. Pangwangunan stasiun déksi tumpukan dc dina jangkungna sapertos kitu henteu seueur pangaruhna kana kagancangan ngecas salajengna ngabuktoskeun yén NIO listrik ngagaduhan téknologi produk terkemuka industri sareng kontrol kualitas.

阿坝充电站

Kusabab Méi taun ieu, State Grid of China parantos ngarang ngawangun sababaraha tumpukan pengisian di Prefektur Aba sareng ngahontal kerjasama anu jero sareng Sichuan Weiyu Electric Co., LTD. Ayeuna, salapan loop leutik kana wenchuan, stasiun ngecas lagupan parantos diwangun, ngagaduhan kamampuan pikeun ngeusian gugus gancang sareng stasiun pengisian foto satuju jiuzhaigou Hilton hotél anu diwangun, diwangun dina bulan Séptember diperkirakeun dilebetkeun, maoxian tihang ngecas kabupaten ogé pikeun nyepetkeun pangwangunan, saatos réngsé ngecas ti chengdu dugi ka jiuzhaigou bakal kalaksanakeun.

Mr Deng Chuanjiang nyarios yén saatos parantosan kota, kabupaten sareng tempat-tempat permén anu penting, situs-situs indah anu ngecas pangwangunan halaman wéb, perusahaan Grid Aba power supply perusahaan bakal dumasar kana kaayaan anu sabenerna pikeun nguatkeun titik pengisian, sareng ngupayakeun ngarencanakeun ngecas stasiun dina 70 dugi 80 kilométer, sacara efektif méréskeun masalah muatan kandaraan énergi énggal.

1000

Dina prosés ngecas, pamilik kedah nyeken kode pikeun ngaunduh APP sareng beroperasi numutkeun tip dina APP sareng ngecas tihang kanggo ngalengkepan tugas ngeusian. Sacara umum, biayana sakitar 60 dugi 70 yuan janten pinuh ku listrik 50 kilowatt-jam. Éta tiasa ngajalankeun 400 dugi 500 kilométer, sareng ngan 0,1 - 0,2 yuan per kilométer. Dibandingkeun sareng biaya langkung ti 0,6 yuan per kilométer mobil suluh biasa, mobil énergi énggal tiasa ngahémat sakitar 0,5 yuan per kilométer.


Waktos Post: Sep-07-2021

Kirim pesen anjeun ka kami: