Lajme - Zona e shërbimit të Qarkut Wenchuan Yanmenguan stacioni i karikimit DC u vu në veprim
Shtator-07-2021

Zona e shërbimit Wenchuan County Yanmenguan stacioni i karikimit DC u vu në veprim


Më 1 shtator 2021, u vu në punë stacioni i ngarkimit në Zonën e Shërbimit Gjithëpërfshirës Yanmenguan të Qarkut Wenchuan, i cili është stacioni i parë i karikimit i ndërtuar dhe vënë në funksionim nga Kompania Aba Power Supply e Rrjetit Shtetëror të Kinës. Stacioni i karikimit ka 5 pika karikimi DC, secila e pajisur me 2 armë karikimi me një fuqi dalëse prej 120kW (prodhimi 60kW i secilës armë), të cilat mund të ofrojnë shërbim karikimi për 10 automjete elektrike në të njëjtën kohë. Pesë pikat e karikimit të shpejtë prodhohen të gjitha nga Sichuan Wei Yu Group (Weeyu) në formën e ODM për Aba Power Supply Company të Korporatës Shtetërore të Rrjetit të Kinës.

阿坝充电站2

"Mund të ngarkojë dy kWh në minutë, dhe duhen vetëm rreth 25 minuta që një makinë të ngarkojë 50 kWh, e cila është ende shumë efikase." Z. Deng Chuanjiang, zëvendës menaxher i përgjithshëm i Kompanisë Shtetërore të Grid Aba Power Supply, prezantoi se përfundimi dhe funksionimi i stacioneve të karikimit në zonën e shërbimit gjithëpërfshirës Yanmenguan i dha fund historisë së mos grumbullimit të stacioneve të karikimit të shpejtë në Prefekturën Aba dhe zgjidhi në mënyrë efektive problemin e karikim i shpejtë për pronarët e rinj të energjisë.

Vlen të përmendet se Qarku Wenchuan ndodhet në një zonë me lartësi të madhe me një lartësi mesatare prej 3160 metrash. Ndërtimi i stacioneve të ngarkimit të shtyllave DC në një lartësi të tillë pa ndikim të madh në shpejtësinë e karikimit dëshmon më tej se NIO electric zotëron teknologjinë kryesore të produktit në industri dhe kontrollin e cilësisë.

阿坝充电站

Që nga maji i këtij viti, State Grid i Kinës ka ndërtuar me radhë një numër grumbuj karikimi në Prefekturën Aba dhe ka arritur bashkëpunim të thelluar me Sichuan Weiyu Electric Co, LTD. Aktualisht, stacionet e vogla të ngarkimit të këngëve të këngës kanë ndërtim, kanë aftësinë për të grumbulluar ngarkesë të shpejtë në grup dhe stacionet e ngarkimit me një copë të hoteleve jiuzhaigou Hilton po ndërtohen, të ndërtuara në shtator pritet të vihen në funksionim, maoxian grumbull akuzë qarkut është gjithashtu për të përshpejtuar ndërtimin, pas përfundimit të ngarkimit nga Chengdu në jiuzhaigou do të zbatohet plotësisht.

Z. Deng Chuanjiang tha se pas përfundimit të qytetit, qarkut dhe vendeve të rëndësishme skenike, vendeve skenike që ngarkojnë ndërtimin e faqeve të internetit, kompania shtetërore e Furnizimit me energji Grid Aba do të bazohet në situatën aktuale për të forcuar pikën e karikimit dhe do të përpiqet të planifikojë një tarifim stacion brenda 70 deri në 80 kilometra, zgjidhin në mënyrë efektive problemin e karikimit të automjeteve të reja me energji.

1000

Në procesin e karikimit, pronari duhet të skanojë kodin për të shkarkuar APP -në dhe të veprojë sipas këshillave mbi APP -në dhe grumbullin e karikimit për të përfunduar detyrën e karikimit. Në përgjithësi, kushton rreth 60 deri në 70 juanë për të qenë plot 50 kilovat-orë energji elektrike. Mund të kalojë 400 deri në 500 kilometra, dhe vetëm 0.1 deri 0.2 juanë për kilometër. Krahasuar me koston e më shumë se 0.6 juanë për kilometër të makinave me karburant të zakonshëm, makinat e reja të energjisë mund të kursejnë rreth 0.5 juan për kilometër.


Koha e postimit: Shtator-07-2021

Na dërgoni mesazhin tuaj: