Warta - Wilayah layanan Yanmenguan Wenchuan County stasiun pengisian daya DC diwiwiti
Sep-07-2021

Wilayah layanan Yanmenguan Wenchuan County stasiun pengisian daya DC diwiwiti


Ing tanggal 1 September 2021, stasiun pengisian daya ing Area Pelayanan Komprehensif Yanmenguan ing Wilayah Wenchuan diwiwiti, yaiku stasiun pengisian daya pertama sing dibangun lan dileksanakake dening Perusahaan Sumber Daya Aba Grid Negara China. Stasiun pengisian daya nduweni 5 titik pengisian daya DC, sing dilengkapi 2 bedhil pengisi daya kanthi daya output 120kW (output 60kW saben gun), sing bisa nyedhiyakake layanan pengisian daya kanggo 10 kendaraan listrik sekaligus. Lima titik pengisian daya cepet kabeh diprodhuksi dening Sichuan Wei Yu Group (Weeyu) kanthi bentuk ODM kanggo Perusahaan Penyedia Tenaga Aba Negara Grid Corporation China.

阿坝充电站2

"Sampeyan bisa ngisi biaya rong kWh per menit, lan mung butuh wektu udakara 25 menit kanggo mobil ngisi 50 kWh, sing isih efisien banget." Pak Deng Chuanjiang, wakil manajer umum Perusahaan Grid Aba Power Supply Company, ngenalake manawa rampung lan operasi stasiun pengisian daya ing wilayah layanan Komprehensif Yanmenguan mungkasi riwayat ora ana klompok stasiun pengisian daya cepet ing Prefektur Aba, lan kanthi efektif ngrampungake masalah ngisi daya cepet kanggo pamilik energi anyar.

Perlu diandharake manawa Wenchuan County dununge ing wilayah kanthi dhuwur kanthi ketinggian rata-rata 3160 meter. Pambangunan stasiun pangisi daya tumpukan dc ing dhuwur kasebut tanpa pengaruh banget marang kacepetan pangisian daya mbuktekake manawa NIO listrik duwe teknologi produk lan kontrol kualitas industri utama.

阿坝充电站

Wiwit Mei taun iki, State Grid China wis sukses nggawe pirang-pirang tumpukan pangisian daya ing Prefektur Aba lan nggayuh kerja sama mendalam karo Sichuan Weiyu Electric Co., LTD. Saiki, sembilan puteran cilik menyang wenchuan, stasiun pengisian lagupan wis dibangun, duwe kemampuan kanggo ngisi daya cluster kanthi cepet lan stasiun pengisian daya fotovoltais hotel jiuzhaigou Hilton lagi dibangun, dibangun ing wulan September dijangka bakal dileksanakake, maoxian tumpukan pengisian daya kabupaten uga kanggo nyepetake pambangunan, sawise rampung pangisian daya saka chengdu nganti jiuzhaigou bakal dileksanakake kanthi lengkap.

Pak Deng Chuanjiang ujar manawa sawise rampung kutha, kabupaten lan papan-papan sing penting, situs-situs sing apik sing ngisi pambangunan situs web, perusahaan pasokan listrik Grid Aba bakal adhedhasar kahanan nyata kanggo ngiyatake titik pengisian daya, lan ngupayakake ngrencanakake pengisian daya stasiun ing jarak 70 nganti 80 kilometer, kanthi efektif ngrampungake masalah pengisian daya kendaraan anyar.

1000

Ing proses pangisian daya, pamilik kudu mindhai kode kanggo ndownload APP lan makaryakke miturut tips ing APP lan ngisi tumpukan kanggo ngrampungake tugas ngisi daya. Umume, udakara udakara 60 nganti 70 yuan kanthi listrik 50 kilowatt-jam. Bisa mlaku 400 nganti 500 kilometer, lan mung 0,1 nganti 0,2 yuan per kilometer. Yen dibandhingake regane luwih saka 0,6 yuan saben kilometer mobil bahan bakar biasa, mobil energi anyar bisa ngirit udakara 0,5 yuan per kilometer.


Wektu kiriman: Sep-07-2021

Kirim pesen menyang kita: