5fc4fb2a24b6adfbe3736be6 Nyheder - Wenchuan County Yanmenguan serviceområde DC ladestation sat i drift
07-09-2021

Wenchuan County Yanmenguan serviceområde DC ladestation sat i drift


Den 1. september 2021 blev ladestationen i Yanmenguan Comprehensive Service Area i Wenchuan County sat i drift, som er den første ladestation bygget og sat i drift af Aba Power Supply Company of State Grid of China.Ladestationen har 5 DC-ladepunkter, hver udstyret med 2 ladepistoler med en nominel udgangseffekt på 120kW (60kW output af hver pistol), som kan levere ladeservice til 10 elektriske køretøjer på samme tid.De fem hurtigladepunkter er alle produceret af Sichuan Wei Yu Group (Weeyu) i form af ODM for Aba Power Supply Company fra State Grid Corporation i Kina.

阿坝充电站2

"Den kan lade to kWh i minuttet, og det tager kun omkring 25 minutter for en bil at lade 50 kWh, hvilket stadig er meget effektivt."Mr. Deng Chuanjiang, vicedirektør for State Grid Aba Power Supply Company, indførte, at færdiggørelsen og driften af ​​ladestationer i Yanmenguan Comprehensive serviceområde afsluttede historien om ingen klynge af hurtigladestationer i Aba-præfekturet og effektivt løste problemet med hurtig opladning til nye energiejere.

Det er værd at nævne, at Wenchuan County ligger i et højtliggende område med en gennemsnitlig højde på 3160 meter.Konstruktionen af ​​dc pæle ladestationer i en sådan højde uden stor indflydelse på ladehastigheden beviser yderligere, at NIO electric ejer branchens førende produktteknologi og kvalitetskontrol.

阿坝充电站

Siden maj i år har State Grid of China successivt bygget en række opladningsbunker i Aba-præfekturet og opnået et dybtgående samarbejde med Sichuan Weiyu Electric Co., LTD.På nuværende tidspunkt er de små ni sløjfer i wenchuan, songpan-ladestationer har konstruktion, har evnen til at masseklynge hurtigopladning og jiuzhaigou Hilton-hotellers solcelleladestationer i ét stykke er ved at blive bygget, bygget i september forventes at blive sat i drift, maoxian amt opladning bunke er også at fremskynde byggeriet, efter afslutningen af ​​opladning fra Chengdu til jiuzhaigou vil blive fuldt implementeret.

Mr. Deng Chuanjiang sagde, at efter færdiggørelsen af ​​byen, amtet og vigtige naturskønne steder, naturskønne steder opladning hjemmeside konstruktion, vil staten Grid Aba strømforsyning selskab være baseret på den faktiske situation for at styrke opladningspunktet, og stræber efter at planlægge en opladning station inden for 70 til 80 kilometer, effektivt løse problemet med opladning af nye energikøretøjer.

1000

I opladningsprocessen skal ejeren scanne koden for at downloade APP'en og fungere i henhold til tipsene på APP'en og opladningsbunken for at fuldføre opladningsopgaven.Generelt koster det omkring 60 til 70 yuan at være fyldt med 50 kilowatt-timers elektricitet.Den kan løbe 400 til 500 kilometer, og kun 0,1 til 0,2 yuan per kilometer.Sammenlignet med prisen på mere end 0,6 yuan per kilometer for almindelige brændstofbiler, kan nye energibiler spare omkring 0,5 yuan per kilometer.


Indlægstid: 07-07-2021

Send din besked til os: