5fc4fb2a24b6adfbe3736be6 Tala Fou - Wenchuan County Yanmenguan 'au'aunaga nofoaga DC charging station ua fa'aogaina
Setema-07-2021

Wenchuan County Yanmenguan 'au'aunaga nofoaga DC charging station fa'atino


I le aso 1 o Setema, 2021, na faʻatinoina ai le nofoaga faʻatonu i Yanmenguan Comprehensive Service Area o Wenchuan County, o le nofoaga muamua lea na fausia ma faʻaaogaina e Aba Power Supply Company o le Setete Grid o Saina.O le nofoaga e molia ai e 5 DC charging point, taʻitasi e faʻapipiʻiina i fana e 2 faʻatasi ma le mana faʻatulagaina o le 120kW (60kW gaioiga o fana taʻitasi), lea e mafai ona tuʻuina atu ai le faʻatonuina o le 10 taʻavale eletise i le taimi e tasi.O le lima fa'atosina vave o lo'o gaosia uma e Sichuan Wei Yu Group(Weeyu) i foliga ole ODM mo Aba Power Supply Company a le State Grid Corporation of China.

阿坝充电站2

“E mafai ona totogi le lua kWh i le minute, ma e na’o le 25 minute e fa’aalu ai e le ta’avale le 50 kWh, o lo’o matua’i lelei lava.”O Mr. Deng Chuanjiang, sui pule sili o le Setete Grid Aba Power Supply Company, na faailoa mai o le maeʻa ma le faʻaogaina o nofoaga faʻapipiʻi i Yanmenguan Comprehensive service area na faʻauʻuina ai le talafaasolopito o le leai o se fuifui o nofoaga faʻapipiʻi vave i Aba Prefecture, ma foia lelei le faafitauli o le vave totogi mo tagata e ona le malosi fou.

E taua le taʻua o Wenchuan County o loʻo i totonu o se nofoaga maualuga ma le maualuga maualuga o 3160 mita.O le fausiaina o nofoaga faʻapipiʻi dc pile i se maualuga e aunoa ma se aʻafiaga tele i luga o le saoasaoa o le faʻatonuina o loʻo faʻamaonia atili ai o le NIO eletise o loʻo ia te ia le tekonolosi oloa sili ona lelei ma le pulea lelei.

阿坝充电站

Talu mai Me i le tausaga nei, na fausia ai e le Setete Grid o Saina le tele o faʻaputuga faʻapipiʻi i Aba Prefecture ma ausia ai le galulue faʻatasi ma Sichuan Weiyu Electric Co., LTD.I le taimi nei, o le tamai matasiva e iva i wenchuan, o lo'o i ai le fauina o nofoaga e molia ai songpan, ua i ai le malosi e fa'apipi'i fa'apipi'i vave totogi ma jiuzhaigou Hilton hotels 'photovoltaic tasi-vaega o lo o fausia, fausia ia Setema ua faamoemoe e tuu i le faagaoioiga, maoxian. itumalo o loʻo faʻapipiʻiina le faʻaputuga o le faʻavaveina foi o le fausiaina, pe a maeʻa le faʻatonuina mai chengdu i jiuzhaigou o le a faʻatinoina atoatoa.

Fai mai Mr. Deng Chuanjiang ina ua maeʻa le taulaga, itumalo ma nofoaga mataʻina taua, nofoaga mataʻina e totogi ai le fausiaina o le upega tafaʻilagi, o le a faʻavae le kamupani a le Malo o le Malo o Grid Aba i luga o le tulaga moni e faʻamalosia ai le tau, ma taumafai e fuafua se tau. nofoaga i totonu ole 70 i le 80 kilomita, faʻaleleia lelei le faʻafitauli o le faʻaaogaina o taavale malosi.

1000

I le faagasologa o le molia, e manaʻomia e lē e ona le suʻesuʻeina o le code e sii mai ai le APP ma faʻagaioi e tusa ai ma fautuaga i luga o le APP ma le faʻapipiʻiina o le faaputuga e faʻamaeʻa ai le galuega faʻatonu.I se tulaga lautele, e tau e tusa ma le 60 i le 70 yuan e tumu i le 50 kilowatt-itula o le eletise.E mafai ona tamoe i le 400 i le 500 kilomita, ma na o le 0.1 i le 0.2 yuan i le kilomita.Pe a faatusatusa i le tau e sili atu nai lo le 0.6 yuan i le kilomita o taavale suauu masani, o taavale malosi fou e mafai ona faasaoina pe a ma le 0.5 yuan i le kilomita.


Taimi meli: Sep-07-2021

Auina mai lau savali ia i matou: