Sapa kita - Sichuan Wenyu Electric Co., Ltd.

Sapa Listrik WEIYU?

Weiyu Electric, minangka anak perusahaan sing diduweni kabeh saka perusahaan sing wis ana (Kode Saham: 300820) -Sichuan Injet Electric Co., Ltd. Kanthi Liwat 500 karyawan, lokakarya non-bledug 22000, 169 sertifikasi paten, pengalaman listrik ing 24 taun industri tenaga listrik, Injet nampa pujian saka perusahaan terkenal internasional kanggo produk lan layanan unggulan kayata ABB, Siemens, Schneider, GE, GT, SGG lan liya-liyane.

 

Kita kepengin banget nggawe lan nantang tantangan, kanggo netepi janjine kanggo saben pelanggan ing saben proyek. Kita ngiyatake kerjasama karo universitas lan lembaga riset, lan nyedhiyakake kanggo nambah pengalaman pelanggan lan inovasi teknologi. Ora ana sing bisa ngalang-alangi kita supaya gaweyan luwih gampang lan praktis. 

Didhisiki ing 2016, WEIYU minangka merek "EVSE" (Peralatan Penyediaan Kendaraan Listrik) saka Sichuan Weiyu Electric Co., Ltd. sing nyedhiyakake inovasi, kualitas, lan linuwih ing industri industri energi. Kanthi upaya terus-terusan saka tim profesional R&D lan Sales & Service, Weiyu Electric wis bisa nggawe kabeh jinis stasiun pengisian daya EV lan menehi solusi ngisi lengkap marang klien. OEM & ODM utawa bantuan aplikasi rekayasa uga kasedhiya.

Napa PILIH KAMI?

Sajrone produksi lan produksi saben dinane, kabeh proses kasebut selaras karo Sistem Jaminan Mutu ISO 9001.

Komponen inti kami diproduksi ing perusahaan ibu -Injet Electric, sing duwe 22000 bengkel non-bledug, Saben prosedur standar paling dhuwur kanggo njamin kualitas produk. Unsur listrik bakal disimpen ing gudang asor tetep. Kabeh papan sirkuit bakal dicet dadi tahan lembab, anti-bledug, tahan uyah, lan anti-statis. 

photobank

Bagéan piranti lunak ngemot papan sirkuit, sistem kontrol lan kontroler. Telung bagean kasebut duwe prosedur pamrih sing unik, sing kudu ditindakake supaya bisa netepi sarat desain.

Exclusive sales manager, production manager to provide callback service and quality tracing service.
Why choose us880 (1)
Provide technical training service including the operation training and maintenance training
1.Two R&D centers located in Chengdu and Deyang
Why choose us929 (1)
微信图片_20200830122646

Kabeh piranti lunak lan perangkat keras bisa dilacak lan dilacak nganggo nomer seri, tanggal pangiriman, rekor tes, rekor permintaan materi, rekor tes bahan baku lan rekor tuku bahan baku. Kabeh sing kita lakoni yaiku njamin kualitas kanggo nyukupi kabutuhan klien.  

Merdeka R&D

Kita duwe tim R&D profesional kanthi katrampilan berkembang sing kuat. 51 paten desain wis ditrapake, lan cacahe saya akeh. 

our patents1

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita: