5fc4fb2a24b6adfbe3736be6 Saha kami - Sichuan Injet New Energy Co., Ltd

Saha anu nyuntik ENERGI BARU?

Sichuan Injet New Energy Co., Ltd, mangrupikeun anak perusahaan milik pinuh ku Sichuan Injet Electric Co., LTD., ngandelkeun pangalaman pangwangunan Injet 27 taun sareng tim téknis anu kuat.Urang difokuskeun manufaktur, ngembangkeun jeung desain modul EVSE kaasup EV ngecas tihang / stasiun.Simkuring gaduh leuwih ti 50 patén-patén desain, sarta geus dirancang, dimekarkeun sarta dijieun carjer AC EV Swift Sonic Cube Nexus Blazer Visi runtuyan, DC EV carjer Ampax, nu minuhan sagala rupa standar ngecas EV kayaning Energy Star, UL, CE, GB / T sarta minuhan sarat kakuatan béda tina parabot ngecas EV.Produk urang teu ngan dijual di Cina, tapi ogé diékspor ka Amérika Serikat, Britania, Jérman, Perancis, Italia, Sérbia, Polandia, Rusia, India, Australia jeung puluhan séjén nagara jeung wewengkon.

Dina waktos anu sami, urang nyetél grup panalungtikan sareng pamekaran profésional, téknologi, penjualan sareng tim jasa saatos penjualan.Urang tiasa nyayogikeun solusi alat ngecas EV pribadi pikeun konsumén global, pesenan OEM sareng ODM sayogi.Tim kami gairah ngeunaan panalungtikan sareng inovasi pikeun nyumponan komitmen palanggan kami sareng ningkatkeun pangalaman palanggan dina unggal proyék.

Dina raraga minuhan visi parusahaan "janten bagian tina promosi ngembangkeun infrastruktur énergi beresih jeung win-win jeung konsumén ', urang masih gawé bareng jeung universitas sarta institutes panalungtikan, urang salajengna bakal ngalaksanakeun inovasi téhnologis jeung optimasi produk, nyieun produk leuwih basajan tur praktis.

 

INJET New Energy mangrupikeun merek "EVSE" (Electric Vehicle Supply Equipment) tina Sichuan Injet New Energy Co., Ltd. anu dedicated ka inovasi, kualitas, sareng reliabilitas dina widang industri energi.Kalayan usaha kontinyu tina R&D profésional sareng Tim Penjualan & Jasa, INJET Énergi Anyar parantos tiasa ngadamel sagala jinis stasiun ngecas EV sareng nyayogikeun solusi ngecas lengkep ka klien.OEM & ODM atanapi bantosan aplikasi rékayasa ogé sayogi.

Naha milih kami?

Sistim Control Quality dipercaya

Bagian software ngandung circuit board, sistem kontrol, jeung controller.Tilu bagian ieu gaduh prosedur produksi anu unik, anu kedah diturutan pikeun mastikeun patuh pinuh kana sarat desain.

Sadaya parangkat lunak sareng parangkat lunak tiasa dilacak sareng dilacak kalayan nomer séri, tanggal pangiriman, catetan uji, catetan paménta bahan, catetan uji bahan baku sareng catetan pameseran bahan baku.Sadaya anu urang lakukeun nyaéta pikeun mastikeun kualitas pikeun nyugemakeun kabutuhan klien kami.

Salila manufaktur sareng produksi sapopoé, sadaya prosés saluyu sareng Sistem Jaminan Kualitas ISO 9001.

Komponén inti kami diproduksi dina 22000 kamibengkel non-lebu.Unggal prosedur gaduh standar pangluhurna pikeun mastikeun kualitas produk.Unsur listrik kedah disimpen dina gudang kalembaban konstan.Sadaya papan sirkuit kedah dicét janten tahan lembab, anti debu, buktina uyah, sareng anti statik.

INJET tutuwuhan Anyar Project Master Plan Renderings1-V1.0.0

Manajer penjualan ekslusif, manajer produksi pikeun nyayogikeun jasa callback sareng jasa ngalacak kualitas.
Naha milih us880 (1)
Nyadiakeun jasa palatihan téknis kaasup palatihan operasi sareng palatihan pangropéa
1.Two R & D puseur lokasina di Chengdu na Deyang
Naha milih us929 (1)
微信图片_20200830122646

MandiriUrang Sunda

Kami ngagaduhan tim R&D profésional kalayan kamampuan ngembangkeun anu kuat.51 patén-patén desain parantos diterapkeun, sareng jumlahna terus ningkat.

patén kami1

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami: