Saha kami - Sichuan Wenyu Electric Co., Ltd.

Saha WEIYU Listrik?

Weiyu Electric, mangrupikeun cabangna milik perusahaan anu didaptarkeun (Kode Saham: 300820) -Sichuan Injet Electric Co., Ltd. Kalayan langkung ti 500 pagawé, 22000 workshop bengkel non-debu, 169 sertifikasi patén, pangalaman 24 taun dina listrik industri kakuatan, Injet parantos nampi pujian luhur ti perusahaan terkenal internasional pikeun produk unggulan sareng jasa sapertos ABB, Siemens, Schneider, GE, GT, SGG sareng sajabana.

 

Kami gairah ngeunaan kreasi sareng tantangan, bakti pikeun minuhan jangji ka unggal palanggan dina unggal proyék. Kami nguatkeun kerjasama sareng universitas sareng lembaga panilitian, sareng bakti pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan sareng inovasi téknologi. Henteu aya anu tiasa ngahalangan urang ngajantenkeun ciptaan langkung saderhana sareng praktis. 

Didirikeun taun 2016, WEIYU mangrupikeun mérek "EVSE" (Alat Listrik Kendaraan Listrik) tina Sichuan Weiyu Electric Co., Ltd. anu didaptarkeun pikeun inovasi, kualitas, sareng reliabilitas dina industri industri énergi. Kalayan usaha teras-terasan ti R & D Profesional sareng Tim Penjualan & Jasa, Weiyu Electric parantos sanggup ngadamel sagala rupi stasiun muatan EV sareng nyayogikeun solusi anu lengkep pikeun klien. OEM & ODM atanapi rékayasa aplikasi bantosan ogé sayogi.

NAHA MILIH KAMI?

Salami produksi sareng produksi sadidinten, sadaya prosés saluyu sareng Sistem Penjaminan Mutu ISO 9001.

Komponén inti kami didamel di perusahaan indung kami -Injet Electric, anu ngagaduhan 22000 bengkel non-debu, Unggal prosedur anu standar paling luhur pikeun mastikeun kualitas produk. Unsur listrik bakalan disimpen dina gudang asor konstan. Sadaya papan sirkuit kedah dicét janten tahan-uap, anti lebu, uyah-do'a, sareng anti statis. 

photobank

Bagian parangkat lunak ngandung circuit board, sistem kontrol sareng kontroller. Ieu tilu bagian ngagaduhan prosedur ngahasilkeun anu unik, anu kedah dituturkeun pikeun mastikeun patuh pinuh sareng sarat desain.

Exclusive sales manager, production manager to provide callback service and quality tracing service.
Why choose us880 (1)
Provide technical training service including the operation training and maintenance training
1.Two R&D centers located in Chengdu and Deyang
Why choose us929 (1)
微信图片_20200830122646

Sadaya parangkat lunak sareng perangkat kerasna tiasa dilacak sareng dilacak ku nomer séri, tanggal pangiriman, catetan uji, catetan paménta bahan, catetan uji bahan baku sareng rékor pamésan bahan baku. Sadaya urang lakukeun nyaéta pikeun mastikeun kualitas pikeun nyugemakeun kabutuhan klien kami.  

Merdeka P&P

Kami gaduh tim R&D propésional kalayan kamampuan mekarkeun anu kuat. 51 patén-patén desain parantos diterapkeun, sareng jumlahna teras-terasan tumuh. 

our patents1

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami: