5fc4fb2a24b6adfbe3736be6 Pangalusna Lantai Dipasang Stasiun Ngecas pabrik jeung pabrik |Injet

imah-produk

INJET-Swift (EU) Adegan grafik 1-V1.0.0

Lantai Dipasang Stasiun Ngecas

Kuring diwangun pikeun ngarojong lolobana kandaraan listrik Éropa kalawan konektor colokan IEC 62195-2 (Tipe 2), euweuh urusan rojongan grid 1 fase atawa 3 fase, anjeun tiasa manggihan carjer katuhu.

Pinter

OCPP 1.6 atanapi 2.0.1 ngamungkinkeun pikeun ngadukung parangkat lunak sareng kadali jarak jauh sesi ngecas.

Aman

Shockproof, panyalindungan over-temp, panyalindungan sirkuit pondok, leuwih na handapeun panyalindungan tegangan, panyalindungan leuwih beban, panyalindungan taneuh, panyalindungan surge.

Awet

Diwangun pikeun palayanan anu lami-lami, tahan cai sareng dirancang pikeun dianggo dina suhu ambien -30 dugi ka 55 °C, henteu sieun katirisan atanapi panas scorching.

OEM & ODM

Customer bisa ngaropéa sababaraha fitur kaasup warna, logo, fungsi, casing jsb.

Parameter Téknis

  • Kapasitas ngecas

    7 kW, 11 kW, 22 kW

  • Peunteun Input kakuatan

    Fase tunggal, 220VAC ± 15%, 3 fase 380VAC ± 15%, 16A sareng 32A

  • Kaluaran Colokkeun

    IEC 62196-2 (Tipe 2) atanapi SAE J1772 (Tipe 1)

  • Konfigurasi

    LAN (RJ-45) atawa sambungan Wi-Fi, Pilihan MID meter tambihan-on

  • Suhu Operasi

    - 30 nepi ka 55 ℃ (-22 nepi ka 131 ℉) ambient

  • Ratings panyalindungan

    IP 65

  • RCD

    Tipe A atanapi Tipe B

  • Pamasangan

    Tiang Dipasang

  • Beurat & Dimensi

    410*260*165mm (12kg) / 1400*200*100(8kg)

  • Sertifikasi

    CE, RoHS, jangkauan

Fitur

  • Gampang dipasang

    Ngan kedah ngalereskeun sareng bolts sareng kacang, sareng sambungkeun kabel listrik dumasar kana buku manual.

  • Basajan ngecas

    Colokkeun & Ngecas, atanapi Kartu Swap pikeun ngecas, atanapi dikawasa ku App, éta gumantung kana pilihan anjeun.

  • Cocog sareng sadaya EVs

    Éta diwangun pikeun cocog sareng sadaya EV kalayan konektor colokan tipe 2.Tipe 1 ogé sayogi sareng modél ieu

Kumaha Pasang Stasion Ngecas Wallbox?

壁挂式安装示意图

Tujuan lumaku

  • Parkir

    Mikat supir anu parkir leuwih lila sarta daék mayar waragad.Nyadiakeun muatan merenah pikeun supir EV pikeun max ROI Anjeun gampang.

  • Eceran & Silaturahmi

    Ngahasilkeun pendapatan anyar sareng narik sémah énggal ku ngajantenkeun lokasi anjeun janten tempat istirahat EV.Ningkatkeun merek anjeun sareng pamerkeun sisi sustainable anjeun.

  • Tempat gawé

    Nyadiakeun stasiun ngecas bisa ajak karyawan ngajalankeun listrik.Setel aksés stasion pikeun karyawan wungkul atanapi nawiskeun ka umum.

taros Kami

Weeyu teu tiasa ngantosan pikeun mantuan Anjeun ngawangun jaringan ngecas Anjeun, ngahubungan kami pikeun meunangkeun layanan sampel.

Kirim pesen anjeun ka kami: