5fc4fb2a24b6adfbe3736be6 Fabrika dhe prodhuesit më të mirë të stacioneve të karikimit të montuara në dysheme |weeyu

produktet e shtëpisë

Flamuri M3W

Stacione karikimi të montuara në dysheme

Unë jam krijuar për të mbështetur shumicën e automjeteve elektrike evropiane me lidhësin e prizës IEC 62195-2 (Tipi 2), pavarësisht nga mbështetja e rrjetit 1 ose 3 faza, ju mund të gjeni karikuesit e duhur.

I zgjuar

OCPP 1.6 ose 2.0.1 i mundëson atij të mbështesë softuerin dhe të kontrollojë nga distanca seancat e karikimit.

I sigurt

Mbrojtje kundër goditjeve, mbi temperaturën, mbrojtje nga qarku i shkurtër, mbrojtje mbi dhe nën tension, mbrojtje nga ngarkesa, mbrojtje e tokës, mbrojtje nga mbitensionet.

E qëndrueshme

Është ndërtuar për shërbim afatgjatë, rezistent ndaj ujit dhe i projektuar për të punuar në temperaturën e ambientit -30 deri në 55 °C, kurrë mos kini frikë nga ngrirja ose nxehtësia përvëluese.

OEM & ODM

Konsumatori mund të personalizojë disa veçori duke përfshirë ngjyrën, logon, funksionet, veshjen etj.

Veçoritë

 • Lehtë për t'u instaluar

  Duhet vetëm të rregulloni me bulona dhe dado dhe të lidhni instalimet elektrike sipas librit manual.

 • E thjeshtë për tu karikuar

  Plug & Charge, ose Ndërrimi i kartës për të karikuar, ose i kontrolluar nga aplikacioni, varet nga zgjedhja juaj.

 • E përputhshme me të gjitha automjetet elektrike

  Është ndërtuar për të qenë në përputhje me të gjitha EV-të me lidhësit prizë të tipit 2.Lloji 1 është gjithashtu i disponueshëm me këtë model

Si të instaloni stacionet e karikimit të Wallbox?

壁挂式安装示意图

DESTINACIONET E ZBATUESHME

 • Vend parkimi

  Tërhiq shoferët që parkojnë më gjatë dhe janë të gatshëm të paguajnë për të tarifuar.Siguroni ngarkim të përshtatshëm për drejtuesit e EV për të maksimizuar lehtësisht ROI-në tuaj.

 • Shitje me pakicë dhe mikpritje

  Gjeni të ardhura të reja dhe tërhiqni mysafirë të rinj duke e bërë vendndodhjen tuaj një ndalesë pushimi për automjetet elektrike.Rritni markën tuaj dhe tregoni anën tuaj të qëndrueshme.

 • Vendi i punës

  Sigurimi i stacioneve të karikimit mund t'i inkurajojë punonjësit të ngasin elektrike.Vendosni aksesin e stacionit vetëm për punonjësit ose ofrojini publikut.

na kontaktoni

Weeyu mezi pret t'ju ndihmojë të ndërtoni rrjetin tuaj të karikimit, na kontaktoni për të marrë shërbimin e mostrës.

Na dërgoni mesazhin tuaj: