Pabrik Pengisian Lantai Dipasang Lantai Terbaik | weeyu

produk ing omah

Stasiun Pengisian Duduk Dipasang Lantai

Aku dibangun kanggo ndhukung sebagian besar kendaraan listrik Eropa nganggo konektor plug IEC 62195-2 (Tipe 2), ora prelu dhukungan kothak 1 fase utawa 3 fase, sampeyan bisa nemokake pangisi daya sing pas.

Cerdas

OCPP 1.6 utawa 2.0.1 diaktifake kanggo ndhukung piranti lunak lan mbatalake ngontrol sesi pangisian daya.

Aman

Proteksi anti kejut, over-temp, proteksi sirkuit cendhak, proteksi voltase liwat, proteksi beban, proteksi darat, proteksi gelombang.

Awet

Iki dibangun kanggo layanan jangka panjang, bukti banyu lan dirancang kanggo suhu sekitar -30 nganti 55 ° C, aja wedi karo beku utawa panas sing panas.

OEM & ODM

Pelanggan bisa ngatur sawetara fitur kalebu warna, logo, fungsi, casing lsp.

Fitur

  • Gampang dipasang

    Mung kudu ndandani karo samberan lan perkakas, lan sambungake kabel listrik miturut buku manual.

  • Gampang diisi daya

    Plug & Charge, utawa kertu Swap kanggo ngisi daya, utawa dikontrol dening App, gumantung karo pilihan sampeyan.

  • Kompatibel karo kabeh EV

    Dibangun supaya kompatibel karo kabeh EV kanthi konektor plug tipe 2. Tipe 1 uga kasedhiya karo model iki

DESTINASI APLIKASI

  • Lot Parking

    Narik kawigaten driver sing parkir luwih dawa lan gelem mbayar kanggo ngisi daya. Wenehi muatan sing cocog kanggo driver EV supaya bisa nambah ROI kanthi gampang.

  • Eceran & Hospitality

    Gawe penghasilan anyar lan tarik tamu anyar kanthi nggawe lokasine mandheg ing EV. Ningkatake merek lan pamer sisih sustainable sampeyan.

  • Papan makarya

    Nyedhiyakake stasiun pengisian daya bisa nyengkuyung para karyawan supaya nyetir listrik. Setel akses stasiun mung kanggo karyawan utawa tawakake menyang publik.

Parameter Teknis

  • Kapasitas Ngisi daya

    7kW, 11kW, 22kW, 43kW

  • Rating Input Daya

    Fase tunggal, 220VAC ± 15% , 3 fase 380VAC ± 15%, 16A lan 32A

  • Plug Output

    IEC 62196-2 (Tipe 2) utawa SAE J1772 (Tipe1)

  • Konfigurasi

    LAN (RJ-45) utawa sambungan Wi-Fi, Add-on meter MID Opsional

  • Suhu Operasi

    - 30 nganti 55 ℃ (-22 nganti 131 ℉) sakitar

  • Rating Perlindhungan

    IP 65

  • RCD

    Ketik A utawa Tipe B

  • Instalasi

    Kutub Dipasang

  • Bobot & Ukuran

    410 * 260 * 165mm (12kg) / 1400 * 200 * 100 (8kg)

  • Sertifikasi

    CE (Nglamar)

Kepiye Cara Instal Stasiun Pengisian Wallbox?

壁挂式安装示意图

Kirim pesen menyang kita:

hubungi kita

Weeyu ora sabar ngenteni mbantu sampeyan nggawe jaringan pangisian daya, hubungi kita kanggo njaluk layanan conto.

Kirim pesen menyang kita: