Pabrik Ngecas Wallbox Desain Khusus Pangalusna sareng pabrik | weeyu

imah-produk

Stasion Ngecas Wallbox Desain Khusus

Desain khusus pikeun konektor colokan Tipe 1 sareng Tipe 2, anu kanggo fase tunggal. 3,5 kw, 7kw sareng 10 kw sayogi. Anjeun ogé tiasa milih gambar kartun anjeun nyalira pikeun ngarobihna.

Pinter

OCPP 1.6 atanapi 2.0.1 ngaktipkeunana ngadukung parangkat lunak sareng jarak jauh ngadalikeun sési muatan.

Aman

Shockproof, panyalindungan langkung temp, panyalindungan sirkuit pondok, panyalindungan tegangan sareng panyalindungan tegangan, langkung kana panyalindungan beban, panyalindungan darat, perlindungan lonjakan.

Awet

Éta diwangun pikeun layanan jangka panjang, buktina cai sareng didesain pikeun dianggo dina -30 dugi ka 55 ° C suhu lingkunganana, henteu pernah sieun ku tiris atanapi panas terik.

OEM & ODM

Costumer tiasa ngarobih sababaraha fitur kalebet warna, logo, fungsi, casing jsb.

Fitur

  • Gampang dipasang

    Ngan ukur kedah dilereskeun ku baud sareng kacang, sareng sambungkeun kabel listrik numutkeun buku manual.

  • Basajan pikeun ngeusi batre

    Colokkeun & Muatan, atanapi kartu pertukaran pikeun ngeusi batre, atanapi dikawasa ku App, éta gumantung kana pilihan anjeun.

  • Cocog sareng sadaya EVs

    Éta diwangun janten cocog sareng sadaya EV sareng tipe 1 panyambungna colokan. Tipe 2 ogé sayogi sareng modél kieu

DESTINASI YANG DAPAT

  • Bumi

    Éta cocog pikeun dianggo di bumi, hampang sareng alit

  • Ritel & Silaturahmi

    Ngahasilkeun panghasilan anyar sareng narik tamu anu anyar ku ngajantenkeun lokasi anjeun lirén sésana. Naekeun mérek anjeun sareng pamer sisi sustainable anjeun.

  • Tempat damel

    Nyayogikeun stasiun muatan anu tiasa ngadorong karyawan pikeun nyetir listrik. Atur aksés stasiun pikeun ukur pagawé atanapi nawiskeun ka umum.

Parameter Téknis

  • Kapasitas Ngecas

    3.5kW, 7kW, 10kW

  • Peunteun Masukan Kakuatan

    Fase tunggal, 220VAC ± 15%, 16A, 32A sareng 40A

  • Colokkeun Kaluaran

    SAE J1772 (Type1) atanapi IEC 62196-2 (Type 2)

  • Konfigurasi

    Sambungan LAN (RJ-45) atanapi Wi-Fi

  • Suhu Operasi

    - 30 dugi 55 ℃ (-22 dugi ka 131 ℉) sakitar

  • Peunteun Perlindungan

    IP 65

  • RCD

    Tipe B

  • Pamasangan

    Tembok dipasang atanapi Pole dipasang

  • Beurat & Diménsi

    310 * 220 * 95mm (7kg)

  • Sértipikasi

    CE (Ngalamar), UL (Ngalamar)

Kirim pesen anjeun ka kami:

taros Kami

Weeyu henteu sabar pikeun ngabantosan anjeun ngawangun jaringan pangisianan anjeun, ngahubungi kami pikeun kéngingkeun jasa conto.

Kirim pesen anjeun ka kami: