Pabrik Pengisian Dasbor Desain Khusus Terbaik pabrik lan pabrikan | weeyu

produk ing omah

Stasiun Pengisian Dasbor Desain Khusus

Desain khusus kanggo konektor plug Tipe 1 lan Tipe 2, sing kanggo fase siji. Kasedhiya 3,5 kw, 7kw lan 10 kw. Sampeyan uga bisa milih gambar kartun dhewe kanggo ngatur.

Cerdas

OCPP 1.6 utawa 2.0.1 diaktifake kanggo ndhukung piranti lunak lan mbatalake ngontrol sesi pangisian daya.

Aman

Proteksi anti kejut, over-temp, proteksi sirkuit cendhak, proteksi voltase liwat, proteksi beban, proteksi darat, proteksi gelombang.

Awet

Iki dibangun kanggo layanan jangka panjang, bukti banyu lan dirancang kanggo suhu sekitar -30 nganti 55 ° C, aja wedi karo beku utawa panas sing panas.

OEM & ODM

Pelanggan bisa ngatur sawetara fitur kalebu warna, logo, fungsi, casing lsp.

Fitur

  • Gampang dipasang

    Mung kudu ndandani karo samberan lan perkakas, lan sambungake kabel listrik miturut buku manual.

  • Gampang diisi daya

    Plug & Charge, utawa kertu pertukaran kanggo ngisi daya, utawa dikontrol dening App, gumantung saka pilihan sampeyan.

  • Kompatibel karo kabeh EV

    Dibangun supaya kompatibel karo kabeh EV kanthi konektor plug tipe 1. Tipe 2 uga kasedhiya karo model iki

DESTINASI APLIKASI

  • Ngarep

    Cocog kanggo digunakake ing omah, entheng lan cilik

  • Eceran & Hospitality

    Gawe penghasilan anyar lan tarik tamu anyar kanthi nggawe lokasine mandheg ing EV. Ningkatake merek lan pamer sisih sustainable sampeyan.

  • Papan makarya

    Nyedhiyakake stasiun pengisian daya bisa nyengkuyung para karyawan supaya nyetir listrik. Setel akses stasiun mung kanggo karyawan utawa tawakake menyang publik.

Parameter Teknis

  • Kapasitas Ngisi daya

    3.5kW, 7kW, 10kW

  • Rating Input Daya

    Fase tunggal, 220VAC ± 15%, 16A, 32A lan 40A

  • Plug Output

    SAE J1772 (Type1) utawa IEC 62196-2 (Tipe 2)

  • Konfigurasi

    Sambungan LAN (RJ-45) utawa Wi-Fi

  • Suhu Operasi

    - 30 nganti 55 ℃ (-22 nganti 131 ℉) sakitar

  • Rating Perlindhungan

    IP 65

  • RCD

    Jinis B

  • Instalasi

    Dipasang ing tembok utawa dipasang ing Pole

  • Bobot & Ukuran

    310 * 220 * 95mm (7kg)

  • Sertifikasi

    CE (Nglamar), UL (Nglamar)

Kirim pesen menyang kita:

hubungi kita

Weeyu ora sabar ngenteni mbantu sampeyan nggawe jaringan pangisian daya, hubungi kita kanggo njaluk layanan conto.

Kirim pesen menyang kita: