Pabrik Modul muatan DC pangalusna sareng pabrik | weeyu

imah-produk

DC ngecas Modul

Efisiensi tinggi

Efisiensi tinggi, efisiensi optimal tiasa> 96%

Aman

Rupa-rupa desain perlindungan ngajamin kinerja anu aman sareng éfisién

Fléksibel

Desain modél cocog sareng sarat kakuatan fléksibel

Fitur

  • Panilitian mandiri

    Modul ieu mangrupikeun panilitian mandiri sareng dikembangkeun ku Weiyu.

  • Cocog sacara universal

    Cocog sareng sadaya stasiun muatan DC

  • Aman sareng dipercaya

    Henteu aya pangaruh pikeun umur panggunaan batré EV

DESTINASI YANG DAPAT

  • Stasiun muatan DC CCS

    Modél catu daya mangrupikeun komponén inti tina stasiun muatan gancang DC. Anu lumaku pikeun stasiun muatan CCS DC

  • Stasion muatan DC GB / T

    Modél catu daya mangrupikeun komponén inti tina stasiun muatan gancang DC.

  • Stasiun muatan DC CHAdeMo

    Modél catu daya mangrupikeun komponén inti tina stasiun muatan gancang DC. Anu lumaku pikeun stasiun muatan CHAdeMo DC

Parameter Téknis

  • Kekecapan

    > 96% (Kekecapan Optimal)> 95% (Dipeunteun Kekecapan)

  • Densitas Daya

    ≥45W / dina3

  • Tegangan Masukan

    260VAC ~ 475VAC (Dinilai Nilai 380VAC, 3-Fase + PE)

  • Frékuénsi Masukan

    45Hz ~ 65Hz

  • Faktor Kakuatan

    PF≥0.98 (Langkung Satengah-beban)

  • Kakuatan Kaluaran

    20kW / 30kW

  • Dipeunteun Kaluaran Tegangan / Ayeuna

    750Vdc / 40A

  • Kisaran Tegangan Kaluaran

    200Vdc ~ 750Vdc

  • Kaluaran Tegangan Constant Range

    20kW / 30kW @ 461Vdc ~ 750Vdc

  • Ukuran Maksimum

    336 * 84 * 438 mm

Kirim pesen anjeun ka kami:

taros Kami

Weeyu henteu sabar pikeun ngabantosan anjeun ngawangun jaringan pangisianan anjeun, ngahubungi kami pikeun kéngingkeun jasa conto.

Kirim pesen anjeun ka kami: