Fabrika dhe prodhuesit më të mirë të Modulit të Karikimit DC | weeyu

produkte shtëpiake

Moduli i karikimit DC

Efikasitet i lartë

Efikasiteti i lartë, efikasiteti optimal mund të jetë> 96%

I sigurt

Projektimi i ndryshëm i mbrojtjes garanton performancë të sigurt dhe efikase

Fleksibël

Projektimi modular përputhet me kërkesën fleksibile të energjisë

Karakteristikat

 • Kërkime të pavarura

  Ky modul është kërkim i pavarur dhe i zhvilluar nga Weiyu.

 • I pajtueshëm në mënyrë universale

  I pajtueshëm me të gjitha stacionet e karikimit DC

 • Të sigurt dhe të besueshëm

  Nuk ka asnjë ndikim në jetën e përdorimit të baterisë EV

Destinacionet e zbatueshme

 • Stacione DC të karikimit CCS

  Modeli i furnizimit me energji elektrike është përbërësi kryesor i stacionit të karikimit të shpejtë DC. Cili është i zbatueshëm për stacionet e karikimit CCS DC

 • Stacione të karikimit DC GB / T

  Modeli i furnizimit me energji elektrike është përbërësi kryesor i stacionit të karikimit të shpejtë DC.

 • Stacionet e karikimit DC CHAdeMo

  Modeli i furnizimit me energji elektrike është përbërësi kryesor i stacionit të karikimit të shpejtë DC. Cili është i zbatueshëm për stacionet e karikimit CHAdeMo DC

Parametrat teknikë

 • Efikasiteti

  > 96% (Efikasiteti optimal)> 95% (Efikasiteti i vlerësuar)

 • Dendësia e energjisë

  W45W / in3

 • Tensioni i hyrjes

  260VAC ~ 475VAC (Vlera e vlerësuar 380VAC, 3-faza + PE)

 • Frekuenca e hyrjes

  45Hz ~ 65Hz

 • Faktori i Fuqisë

  PF≥0,98 (mbi gjysmën e ngarkesës)

 • Fuqia e daljes

  20kW / 30kW

 • Tensioni / Rryma e Prodhimit të Vlerësuar

  750Vdc / 40A

 • Diapazoni i tensionit të daljes

  200Vdc ~ 750Vdc

 • Diapazoni i tensionit të vazhdueshëm të daljes

  20kW / 30kW @ 461Vdc ~ 750Vdc

 • Madhësia Maksimale

  336 * 84 * 438 mm

Na dërgoni mesazhin tuaj:

na kontaktoni

Weeyu mezi pret të ju ndihmojë të ndërtoni rrjetin tuaj të tarifimit, na kontaktoni për të marrë shërbimin shembull.

Na dërgoni mesazhin tuaj: