Pabrik Modul pengisian daya DC paling apik | weeyu

produk ing omah

Modul daya DC

Efisiensi dhuwur

Efisiensi tinggi, efisiensi optimal bisa> 96%

Aman

Maneka desain proteksi njamin kinerja sing aman lan efisien

Fleksibel

Desain modular cocog karo sarat daya sing fleksibel

Fitur

  • Riset independen

    Modul iki minangka riset independen lan dikembangake dening Weiyu.

  • Kompatibel karo universal

    Kompatibel karo kabeh stasiun daya DC

  • Aman lan andal

    Ora ana pengaruh kanggo umur panggunaan batere EV

DESTINASI APLIKASI

  • Stasiun pengisian daya DC CCS

    Model pasokan listrik minangka komponen inti saka stasiun pengisian daya cepet DC. Sing ditrapake kanggo stasiun pengisian daya CCS DC

  • DC ngisi stasiun GB / T

    Model pasokan listrik minangka komponen inti saka stasiun pengisian daya cepet DC.

  • Stasiun pengisian daya DC CHAdeMo

    Model pasokan listrik minangka komponen inti saka stasiun pengisian daya cepet DC. Sing ditrapake kanggo stasiun pangisi daya CHAdeMo DC

Parameter Teknis

  • Efisiensi

    > 96% (Efisiensi Optimal)> 95% (Efisiensi Dinilai)

  • Kapadhetan Daya

    ≥45W / in3

  • Tegangan Input

    260VAC ~ 475VAC (Nilai Dinilai 380VAC, 3-Fase + PE)

  • Frekuensi Input

    45Hz ~ 65Hz

  • Faktor Tenaga

    PF≥0.98 (Liwat Setengah mbukak)

  • Daya Output

    20kW / 30kW

  • Tegese Output / Saiki

    750Vdc / 40A

  • Range Tegangan Output

    200Vdc ~ 750Vdc

  • Range Tegangan Konstan Output

    20kW / 30kW @ 461Vdc ~ 750Vdc

  • Ukuran Maksimum

    336 * 84 * 438 mm

Kirim pesen menyang kita:

hubungi kita

Weeyu ora sabar ngenteni mbantu sampeyan nggawe jaringan pangisian daya, hubungi kita kanggo njaluk layanan conto.

Kirim pesen menyang kita: