Најдобра фабрика и производители на модул за полнење DC | вееју

домашни производи

Модул за полнење со еднонасочна струја

Висока ефикасност

Висока ефикасност, оптимална ефикасност може да биде> 96%

Безбедно

Различен дизајн на заштита гарантира безбедна и ефикасна изведба

Флексибилен

Модуларниот дизајн одговара на флексибилното барање за напојување

Карактеристики

 • Независно истражување

  Овој модул е ​​независно истражување и развиен од Веију.

 • Универзално компатибилно

  Компатибилен со сите станици за полнење со еднонасочна струја

 • Безбеден и сигурен

  Нема никакво влијание за траењето на употребата на EV батеријата

ПРИМЕНЛИВИ ДЕСТИНАЦИИ

 • DC станици за полнење CCS

  Моделот на напојување е основната компонента на станицата за брзо полнење DC. Што е применливо за станиците за полнење CCS DC

 • DC станици за полнење GB / T

  Моделот на напојување е основната компонента на станицата за брзо полнење DC.

 • DC станици за полнење CHAdeMo

  Моделот на напојување е основната компонента на станицата за брзо полнење DC. Што е применливо за станиците за полнење CHAdeMo DC

Технички параметри

 • Ефикасност

  > 96% (оптимална ефикасност)> 95% (номинална ефикасност)

 • Густина на моќност

  W45W / in3

 • Влезен напон

  260VAC ~ 475VAC (номинална вредност 380VAC, 3-фаза + PE)

 • Влезна фреквенција

  45Hz ~ 65Hz

 • Фактор на моќност

  PF≥0,98 (над половина од оптоварувањето)

 • Излезна моќност

  20kW / 30kW

 • Номинален напон / струја на излез

  750Vdc / 40A

 • Опсег на излезен напон

  200Vdc ~ 750Vdc

 • Опсег на постојан напон на излез

  20kW / 30kW @ 461Vdc ~ 750Vdc

 • Максимална големина

  336 * 84 * 438 мм

Испратете ни ја пораката до нас:

Контактирајте не

Weeyu едвај чека да ви помогне да ја изградите мрежата за полнење, контактирајте не за да добиеме примерок на услуги.

Испратете ни ја пораката до нас: