5fc4fb2a24b6adfbe3736be6 Nyheter - Weeyu sender 1000 AC Ladestasjon til Tyskland for lokal operatør
26. september 2021

Weeyu sender 1000 AC Ladestasjon til Tyskland for lokal operatør


Nylig leverte Weeyu-fabrikken et parti ladestasjoner til tyske kunder.Det er forstått at ladestasjonen er en del av et prosjekt, med den første forsendelsen på 1000 enheter, modell M3W Wall Box tilpasset versjon.I lys av den store ordren skreddersydde Weeyu en spesialutgave for kunden for å hjelpe kunden med å markedsføre produktet bedre på hjemmemarkedet.

M3W-serien kan monteres på det gulvmonterte vedlegget, egnet for utendørs installasjon som parkeringsplass til kontorbygg, sykehus, supermarked, hotell og etc. for kommersiell EV-lading.Denne Wall-box EV-laderen er både egnet for bolig og kommersiell bruk, den maksimale effekten kan nå 22kw for å tillate rask lading.den kompakte designen kan spare mer plass.

Weeyus tekniske og markedsmedarbeidere mener det er et stort markedsgap som skal fylles i Europa.Derfor er nye produktkategorier og produkter med høyere effekt allerede under utvikling, og UL-sertifisering for DC-ladestasjon er også i gang.Weeyu er klar til å tilby mer omfattende og bedre produkter til kunder som er interessert i å utvikle ladestasjonsmarkedet.


Innleggstid: 26. september 2021

Send din melding til oss: