5fc4fb2a24b6adfbe3736be6 Sajarah urang - Sichuan Injet New Energy Co., Ltd

Sajarah urang

INJET tutuwuhan Anyar Project Master Plan Renderings1-V1.0.1

1996

Injet diadegkeun dina Januari 1996

1997

Ngawanohkeun "runtuyan kakuatan controller"

2002

Akreditasi sareng sertipikat sistem manajemen kualitas ISO 9001
Dileler tittle parusahaan téhnologi tinggi propinsi Sichuan

2005

Suksés dimekarkeun "Full digital tunggal kristal silikon DC kakuatan suplai" na diasupkeun industri photovoltaic

2007

Ngawanohkeun "Polysilicon digital pinuh tegangan tinggi pre-panas catu daya" sarta jadi pilihan kahiji industri urang

2008

Ngawanohkeun "24 rod polysilicon CVD Sistim kakuatan reaktor

2009

Kontrol kakuatan digital pinuh diterapkeun kana pembangkit listrik tenaga nuklir

2010

Penghargaan gelar "Perusahaan Teknologi Tinggi Kelas Nasional"

2011

Dileler judul "Puseur téhnologi perusahaan Sichuan"
Dileler "workstation ahli Akademisi" Kota
Dasar anyar dianggo

2012

Thyristor kakuatan controller geus dileler salaku produk brand kawentar Sichuan

2014

Kéngingkeun gelar kahormatan "merek dagang" anu kasohor di Cina

2015

Suksés ngembangkeun "kakuatan tinggi HF inverter éléktron gun kakuatan" munggaran Cina.
"Pasukan kakuatan programming Modular" nempatkeun kana pasar dina bets

2016

Ngadegkeun Sichuan Weiyu Electric Co., Ltd.

2018

Ngadegkeun Sichuan Injet Chenran Technology Co., Ltd.
Dileler judul "perusahaan swasta unggulan" di propinsi Sichuan

2020

Didaptarkeun dina dewan A-share Growth Enterprise di Bursa Saham Shenzhen

2023

"Sichuan Weiyu Electric Co., Ltd."geus ditingkatkeun jadi "Sichuan Injet New Energy Co., Ltd."
Dasar anyar bakal dianggo.Bisa ningkatkeun kapasitas produksi 400000 AC ngecas tumpukan / taun, 12000 DC ngecas tumpukan / taun, 60 MW / sataun converter énergi gudang sarta 60 MW / Sistim gudang énergi.


Kirim pesen anjeun ka kami: