Kerjasama - Sichuan Wenyu Electric Co., Ltd.

Koperasi

Weiyu Electric kabuka pikeun nampi sagala jinis kerjasama, utamina dina kerjasama produk sareng téknis.

Kerjasama produk:
Dumasar kana sababaraha prinsip win, urang resep ngabagéakeun sababaraha kerjasama produksi kaasup tapi henteu diwatesan ku jasa OEM, jasa ODM, borongan, sareng ritel. Mangga kontak kami pikeun langkung seueur inpo. 

2.24 years’ experience in industrial power supply

Kerjasama téknis:
Saatos pamekaran 5 taun, Weiyu listrik ngagaduhan pangalaman anu euyeub dina bisnis stasiun ngecas EV, sareng tim téknis profesional kalayan pangabisa desain anu kuat. Upami anjeun hoyong ngamimitian bisnis anjeun sorangan di nagara anjeun, kami tiasa masihan dukungan téknis pikeun ngabantosan ngawangun bisnis anjeun sorangan di nagara anjeun. Mangga kontak kami pikeun langkung seueur inpo

Aerospace and Military standards applied in our production

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami: