Misioni dhe Rezibiliteti - Sichuan Wenyu Electric Co., Ltd.

Misioni

Pas 24 vitesh punë e përpjekje, ne gjejmë synimin dhe misionin tonë, për të siguruar produkte konkurruese dhe për të krijuar vlerë maksimale për klientët tanë 

Konsumator i kenaqur

Pas 24 vitesh zhvillimi, kënaqësia e secilit klient bëhet vlera e kompanisë sonë. Bëni klientin tonë të shkëlqyeshëm po na bën të shkëlqyeshëm. 

Inovacioni dhe Përsosmëria

Risi është gjatë gjithë historisë sonë, ne jemi të etur për krijimin dhe inovacionin për ta bërë produktin dhe shërbimin tonë të shkëlqyeshëm.

Punë e vështirë

Të gjithë njerëzit në Injet dhe Weiyu kanë një traditë të punës së madhe që nga fillimi i themelimit të kompanisë. Të punosh shumë dhe të jetosh i lumtur është parimi ynë i jetës 

Të sinqertë dhe të besueshëm

Ne jemi të sinqertë dhe të sinqertë ndaj secilit klient. Jo vetëm produktet tona, por edhe kompania jonë është e besueshme. 

Ekzekutimi efikas

 Në çdo proces dhe departament, bashkëpunimi dhe ekzekutimi i efikasitetit është më i rëndësishëm në një kompani, veçanërisht në një fabrikë. 

Bashkimi dhe Bashkëpunimi

Ne besojmë se përpjekja e një personi të vetëm është e kufizuar, por me gjithë përpjekjen e njerëzve, ne mund të bëjmë gjithçka. Pra, uniteti dhe bashkëpunimi është gjithmonë besimi dhe vlera e kompanisë sonë. 

Përgjegjësia

Per njerezit

Klientët janë miq dhe partnerë, prandaj ne vazhdimisht e dëgjojmë zërin e tyre me kujdes. Ne gjithmonë ofrojmë opinion profesional dhe ndihmë nga aspekti i klientëve, dhe këmbëngulim me forcë për një ide të saktë dhe të dobishme për të ndihmuar klientin të fitojë mundësinë në tregun e tyre.

Ndërsa anëtarët e ekipit tonë, Punonjësit kalojnë pjesën më të madhe të ditës, ne jemi gjithmonë duke u përpjekur të krijojmë një mjedis më të mirë pune, mirëqenie më të mirë dhe mundësi më të mira për punonjësit tanë.

Për Qytetet

Ne u përkushtuam për të ndihmuar krijimin e qyteteve të pastra, që kursejnë energji dhe eko-miqësore. Njerëzit tanë kanë të bëjnë me uljen e konsumit të energjisë në punën dhe jetën tonë të përditshme. Ne vendosëm stacionin e karikimit EV jashtë seminarit tonë për të inkurajuar punonjësin të drejtojë automjetin elektrik dhe të zvogëlojë emetimin e karbonit.

Për mjedisin

Ne përqendrohemi në kërkimin dhe zhvillimin e teknologjisë inovative, të qëndrueshme dhe të re për t'i bërë produktet tona më të kursyera dhe më efikase. Ne ofrojmë këto produkte dhe zgjidhje për të ndihmuar njerëzit të jetojnë thjesht, me zgjuarsi, të qetë dhe eko-miqësore. Ne angazhohemi për një tokë më të gjelbër, më të pastër dhe më të bukur, si dhe i ndihmojmë njerëzit ta bëjnë këtë.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni

Na dërgoni mesazhin tuaj: