5fc4fb2a24b6adfbe3736be6 Tala Fou - Ua fautuaina e Injet e le sili atu i le RMB 400 Miliona mo le fa'alauteleina o le nofoaga o le EV.
Nov-23-2022

Injet Electric: Fautuaina e Si'itia le sili atu i le RMB 400 Miliona mo le EV Charging Station Expansion Project


Weiyu Electric, o se lala e pulea atoa e Injet Electric, lea e faʻapitoa i suʻesuʻega, atinaʻe ma le gaosiga o nofoaga faʻapipiʻi EV.

I le afiafi o Nov 7th, Injet Electric (300820) faʻasalalau e faʻamoemoe e tuʻuina atu sea i sini faʻapitoa e faʻatupu ai le tupe faavae e le sili atu i le RMB 400 miliona, lea o le a faʻaaogaina mo le faʻalauteleina o nofoaga faʻapipiʻi eletise eletise, eletise-kemikolo gaosiga gaosiga o le gaosiga ma tupe faavae faigaluega faaopoopo pe a uma ona toese le tau o le tuuina atu.

O le fa'asalalauga na fa'aalia ai le fa'atagaina o le tu'uina atu o sea A i fa'amoemoe fa'apitoa i le fono lona 18 o le fonotaga lona 4 a le Komiti Fa'atonu a le Kamupani.O le tuʻuina atu o sea A i mea faʻapitoa o le a tuʻuina atu i le sili atu i le 35 (e aofia ai), lea o le numera o sea A tuʻuina atu i mea faʻapitoa e le sili atu i le 7.18 miliona sea (e aofia ai le numera o loʻo i ai nei), e le sili atu i le 5% o le aofaiga o tupe faavae o sea a le kamupani ao lei tuuina atu, ma le tapulaa pito i luga mulimuli o le numera o le lomiga o le a noatia i le tapulaa pito i luga o le mataupu lea ua malie le CSRC e lesitala.O le tau o le fa'asalalauga e le itiiti ifo i le 80% o le tau masani o fa'atauga a le kamupani mo le 20 aso fefa'ataua'iga a'o lumana'i le aso fa'atatau o tau.

O le mataupu o loʻo faʻamoemoe e le sili atu i le RMB 400 miliona ma o le a tuʻuina atu tupe e pei ona taua i lalo:

  • Mo le poloketi faʻalauteleina o nofoaga faʻapipiʻi EV, RMB 210 miliona yuan na faʻatulagaina.
  • Mo le gaosiga o le gaosiga o le gaosiga o le eletise-kemisi, RMB 80 miliona ua fuafuaina.
  • Mo galuega fa'aopoopo galuega faavae, RMB110 miliona na fa'atūina.

Faatasi ai ma i latou, o le faʻalauteleina o le poloketi o EV charging stations o le a maeʻa e pei ona faʻaalia i lalo:

O se fale gaosimea e aofia ai le 17,828.95㎡, o se potu sifi lagolago e 3,975.2-㎡, o se poloketi lagolago lautele e 28,361.0-㎡, faatasi ai ma le aofaiga atoa o le fausiaina o le 50,165.22㎡.Ole eria ole a fa'aauupegaina ile gaosiga ma laina fa'aopoopo.O le aofa'iga o tupe fa'afaigaluega o lenei poloketi e RMB 303,695,100, ma o le fa'aogaina o tupe maua e RMB 210,000,000 e fau ai i luga o le fanua tutusa.

falegaosimea fou

O se nofoaga e 200-eka e gaosia ai mo nofoaga e fa'atumu ai le eletise ma le teuina o le malosi

 

O le vaitaimi o le fausiaina o le poloketi e 2 tausaga fa'apea.A maeʻa le gaosiga atoa, o le ai ai se gafatia gaosiga o le 412,000 faʻaopoopoina nofoaga faʻapipiʻi i le tausaga, e aofia ai le 400,000 AC chargers i le tausaga ma le 12,000 DC charging stations i le tausaga.

 

I le taimi nei, ua manuia le atinaʻeina o Weiyu Electric JK series, JY series, GN series, GM series, M3W series, M3P series, HN series, HM series ma isi taʻavale eletise AC, faʻapea foʻi ma ZF faʻasologa DC faʻapipiʻi vave nofoaga i le malosi fou. nofoaga nofoaga e molia ai taavale.

 

DC charger faleaoga

DC charging station laina gaosiga

 

 


Taimi meli: Nov-23-2022

Auina mai lau savali ia i matou: