5fc4fb2a24b6adfbe3736be6 Вести - Полнач за ЕВ
Април-03-2023

Sichuan Weiyu Electric ќе ги прикаже најновите решенија за полнење ЕВ на саемот во Кантон


Sichuan Weiyu Electric Co., Ltd., водечки снабдувач на решенија за полнење електрични возила (EV), објави дека ќе учествува на претстојниот саем на Кантон, кој ќе се одржи во Гуангжу од 15 до 19 април 2023 година.

Информации за саемот за кантонот Weeyu EV Charger

На саемот, Sichuan Weiyu Electric ќе ги прикаже своите најнови производи за полнење EV, вклучувајќи AC и DC полначи, станици за полнење и софтвер за управување.Посетителите можат да ги искусат врвните технологии на компанијата, кои овозможуваат побрзо и побезбедно полнење на електричните возила, како и неговите иновативни дизајни кои се грижат за различни апликации и средини.

„Ние сме толку возбудливи што ја имаме оваа можност да се придружиме на саемот во Кантон и да ја споделиме нашата визија за позелен и попаметен свет со нашите клиенти и партнери“, рече г-ѓа Лиу, директор на одделот за прекуокеански бизнис на Сечуан Веију Електрик.„Како што пазарот на ЕВ продолжува да расте, ние сме посветени на обезбедување сигурни и удобни решенија за полнење што ги задоволуваат потребите на сопствениците и операторите на ЕВ што се развиваат“.

Покрај приказите на производите, Sichuan Weiyu Electric ќе обезбеди и услуги за консултации и техничка поддршка за клиентите кои се заинтересирани за неговите производи.Посетителите можат да најдат Sichuan Weiyu Electric на штандот 20.2M03, Областа D, Нова енергија и Интелигентно поврзано возило.

Слика на 113. саем на кантонот

Кантонскиот саем, познат и како Саем за увоз и извоз во Кина, е сеопфатен меѓународен трговски настан кој привлекува купувачи и изложувачи од целиот свет.Обезбедува платформа за компаниите да ги покажат своите производи и услуги, како и да се вмрежуваат и да ги истражуваат деловните можности.

За Sichuan Weiyu Electric Co., Ltd.

1
Sichuan Weiyu Electric Co., Ltd. е кинеска компанија која е специјализирана за развој, производство и продажба наОпрема за полнење EVи сродни услуги.Нејзините производи и решенија покриваат широк опсег на апликации, вклучувајќи јавни станици за полнење, комерцијални и станбени полначи и системи за управување со возниот парк со возила.Sichuan Weiyu Electric е посветена на промовирање одржлив транспорт и намалување на емисиите на јаглерод преку иновативни технологии и услуги ориентирани кон клиентите.


Време на објавување: април-03-2023 година

Испратете ни ја вашата порака: